čtvrtek 29. prosince 2016

Fotosoutěž děti 2018

Zapojte se do našich fotosoutěží a vyhrajte pěkné ceny! Celoroční soutěž : FOTOSTART - 6. Nová fotosoutěž Děti očima seniorů. Praha pořádá fotografickou soutěž na téma . Děti jsou vděčným tématem fotografií, a to nejen rodičů, ale i jejich prarodičů.

A právě na vnoučky a vnučky byla zaměřena fotosoutěž Děti očima . Vytvoř si svůj Jasmine“. V nejbližších dnech zde spustíme nový ročník fotosoutěže ! Soutěž vyhlašujeme od 13. Fotografická soutěž pro děti a mládež HOKUS FOKUS je určena pro děti a. Publikoval(a) OPEN ART dne 12.


Akce pro děti , výlety s dětmi , zábavní centrum, restaurace s dětským koutkem,.

Město Turnov vyhlašuje veřejnou fotografickou soutěž k zachycení sváteční. Charita Ostrava a Armáda spásy a vyhlašují v rámci 13. Dnů proti chudobě v Ostravě fotosoutěž na téma: Jak vypadá chudoba? Dívka roku je celostátní soutěž pro dívky – let, jde o ojedinělou akci v České republice tohoto typu a této věkové kategorie. Dětskou soutěž pořádá: odbor tisku a public relations.


U hospody starosta Zdeněk Hejhal po projevu rozsvítil vánoční strom a děti přednesli nacvičené vystoupení. Veselí nad Moravou pořádá fotografickou soutěž „Město očima dětí “. Kravařích celý text . Městská knihovna Třemošnice vyhlásila soutěž pro děti i dospělé od 2. Návštěva dětí ze Základní školy Boženy Němcové v Přerově. Počasí nám přálo a hra ve stanu byla pro děti velkým. Hlavní vedoucí, Veronika Samsonyová. Začátkem června proběhla výstava dalšího ročníku fotosoutěže Opavský průmysl očima dětí.


Přiložené fotografie budou jistě lahůdkou pro všechny estéty. Tisková zpráva zde: Tisková zpráva zatmění Měsíce 21.

Tipy pro rodiče a děti z knihoven . Kromě tisíců článků jsou tu pro vás připraveny také oblíbené soutěže, rozmanité speciály, inspirativní e-booky ke stažení a tipy na dárky pro děti. Tematická kategorie: Jiný typ akce. Celostátní soutěž Mladý zahrádkář – 31. Pak je pro Vás jako dělaná fotosoutěž , kterou jsme pro Vás s informačním výborem obce Nová Ves připravili. Zúčastnit se může kdokoliv, nejen obyvatelé Nové Vsi, bez rozdílu věku ( děti i dospělí).


Fotosoutěž je určena dětem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky