pondělí 12. prosince 2016

Puškvorec oddenek

Puškvorec obecný oddenek. Složení: Acorus calamus rhizoma. V lidovém léčitelství se používá vnitřně jako stomachikum a amarum v nálevu při žaludečních a . Zatím zde nejsou žádné recenze.


Nařízením EU je zakázáno uvádět na obalu výrobku. Naše cena bez DPH ‎: ‎3Kč (€) Naše cena s DPH ( ) ‎: ‎3Kč (€) Dr.

Matečnou rostlinou je puškvorec obecný (Acorus calamus). Přírodní bylinný extrakt z oddenku léčivé rostliny puškvorce. Patří mezi velmi účinná amara. Jeho oddenky obsahují . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Léčitelka Maria Treben ve své knize Bylinky z Boží lékárny doporučovala puškvorec například i na bolesti vnitřních orgánů, střev, žaludku, i na rakovinu plic. Hmotnost: 50g Popis a tradiční použití: Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. Při delším pravidelném užívání prý vyléčí každou chorobu .

Listy jsou mečovité, bezřapíčné, znenáhla zašpičatělé, . Dříve se z kořene vyráběl také žaludeční likér. Více informací o účincích si, . Zajímavosti: Jedovatá rostlina ( oddenek ). Ponechte minut louhovat v uzavřené nádobě. Na podzim se sbírá oddenek z dvou až tříletých rostlin, který je po nakrájení možné usušit a rozemlít na prášek nebo čerstvý naložit do alkoholu, a tak si připravit . Oddenek puškvorce má posilující moc, a proto se používá při všeobecné slabosti trávicích orgánů, při nadýmání žaludku a střev, jakož i při . Vnitřní užití: Podporuje trávení, užívá se při poruchách zažívacího ústrojí a při nechutenství. Pokud nemáme jezírko, puškvorcový oddenek můžeme zasadit i do . Dostupnost: Na skladě. Upozornění: poslední kus skladem!


Sypaná směs bylin při pálení žáhy. Posiluje nervový systém a dodává energii. Zdroj pinu bylinarstvi-maya. Sbíraná část: oddenek. Trávicích potížích, nadýmání, průjmech.


Zlepšuje tvorbu trávicích šťáv, . Drogou puškvorce obecného je oddenek.

Angličané mu říkají také sweet grass neboli sladká tráva. Hořkosladký je ale hlavně jeho oddenek , který tak má léčebné účinky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky