pondělí 19. prosince 2016

Flexi pass relax pass

Na britských ostrovech keltský mýtus říká, že ježci jsou čarodějnice v přestrojení. Základní údaje o ježkovi. Nejznámější jsou ježek bělobřichý a . Každé osazenstvo akvária může trpět některými nemocemi.


Největším spouštěčem chorob je stres, vyvolaný například špatným složením vody. Kde své ježky chováte?

Ježek bělobřichý je noční zvíře, takže chovat ho v ložnici rozhodně nedoporučuji. Přes den spí, jen výjimečně . Již nějakou dobu se ale mezi chovateli šíří domestikovaná forma ježka bělobřichého , zvaného také africký trpasličí ježek. Ježky, jejichž charakteristický zvuk znáte z letních nocí, si však domů neberte. Tento druh vznikl křížením ježka bělobřichého a alžírského, které lze doma chovat.


Prymula: Koronavirus se chová jinak než běžná nemoc. CHS Eclipse Hedgehogs - ježek bělobřichý. Wobbly Hedgehog Syndrom (WHS).

Zdraví a nemoci na stránce CHS Hedgehog Dream. Roztomilý domácí mazlíček s večerní aktivitou. Co musíte dělat, aby vás nepopíchal bodlinami. Dobrý den,před dvěma dny jsme si přivezli miminko ježka bělobřichého. U ježků existuje jedna specifická nemoc - jmenuje se WHS, jedná se o . Postupujte však pomalu.


Veterinální ordinace se specializací na nemoci ježků: VETERINÁRNÍ KLINIKA . Rozmnožování, nemoci , závěrem pár slov. Z dalších ježků potom ježek bělobřichý (Atelerix albiventris), který pochází z oblasti od Senegalu . Proto jej nenajdeme ve volné. Mezi nejčastější nemoci patří:. Chováme ježka: Připravila jsem si pro vás sérii článků o domácích mazlíčcích,.


Ani občasné poškrábání ježka nelze brát jako příznak nemoci. Je v nich nejvíc zastoupený právě ježek bělobřichý , méně pak alžírský,. Volně žijící hmyz může být přenašečem nemocí a infekcí, takže si tím . Jeden a půl měsíce starý ježek bělobřichý. Správa centra pro kontrolu a prevenci nemocí totiž zjistila, že ježci mohou být přenašeči .

Tento pochází z USA, kde před lety postupně zkřížili několik druhů a vznikl tak domácí mazlíček v podobě ježka bělobřichého. Nevýhody: díky otevřené kleci má oproti třeba Ikea boxu nevýhodu- ježek. Pokud ježka berete ven, doporučuji ošetřit přípravkem Stronghold viz níže Nemoci str .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky