pondělí 26. prosince 2016

Gril landmann náhradní díly

R má kapacitu litru. Model nemá sběrač sáčku, není samohybný. Přístroj váží pouhých kg. Palivová nádrž má litru.


Dvounožová plovoucí sekačka s antiskalpovacími kolečky a širokým záběrem zajišťují. TXmá šířku sečení v jednom průchodu cm. Výška sečení se nastavuje centrálně na šesti různých úrovních v rozsahu od. Skvělá moderní sekačka o záběru cm.


S pohonem kol v pevném převodovém stupni , centrální nastavení výšky sečení. Detaily ze stránky E-shop - Benzínová sekačka VIKING MB 6VS na webu INWER nářadí s. S elektrickou sekačkou na trávu série uděláte radost každému, nejvíce však sami sobě. Ergonomicky dokonalá elektrická sekačka s atraktivním designem a záběrem cm. Zvládne bez problémů trávníkové plochy až do cca 5m2. Popis: Plně funkční bezúdržbová ve velmi dobrém stavu.


Nové modely navíc disponují silnějšími OHV motory, jež slibují . Vyberte si některý z produktů a snadno najděte příručku. Nemůžete najít produkt, který hledáte? ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Prodej a servis lesní a zahradní techniky a profesionálního nářadí.


Provádíme návrhy a realizace zavlažovacích systémů, . Výkonná sekačka pro střední a větší plochy s mulčovací funkcí a plynulým pohonem kol Vario. Na český trh byla uvedena nová robotická sekačka VIKING iMow MI 4PC, která je ideální pro údržbu malých a středně velkých trávníků . Nejrychlejší zahradní sekačkou na světě je speciálně upravený traktor VIKING T, který dosáhl rychlosti 2km. Travní sekačky VIKING.


Třetí alternativa spojuje výhody obou strojů: akumulátorová sekačka nepořebuje ani elektrickou přípojku, ani pro někoho . Q=pružinový startér,G=stupňová převodovka. Akumulátorová zahradní sekačka. Je také velmi vhodná jako . Robotická sekačka VIKING iMow MI 632: moderní sečení bez námahy. W, pracovní šířka: 0. Typ vozidla: Benzínová ruční sekačka na trávu.


Viking MB4Champagne-Ardenne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky