úterý 6. prosince 2016

Philodendron množení

Filodendron – pěstování. Philodendron erubesens. Zdroj pinu 101houseimprovement.


Jako pěstovaná rostlina zřídkakdy kvete, ale je ceněná především pro své tmavozelené hedvábně lesklé listy. Mladé rostliny vytvářejí listy asi .

KYŠKOVÁ- ŠTANTEJSKÁ uložil(a) pin na nástěnku Množení a pěstování rostlin. Pro dobré zakořenění použijeme prohřátou půdu a překryjeme rostliny . Plantica – květiny, květiny, květiny,. Návody na pěstování květin. Vyrobila internetová agentura CREATION. Při pěstování v těsném hrnku, se mohou objevit skvrny na listech, žloutnou, rostlina . Má temné popínavé stonky.


Listy tmavozeleně srdčité.

Je to převislá nebo pnoucí rostlina. Rostlinu není dobré přelévat, neměla by stát . Thaumatophyllum, a to včetně pěstovaných druhů T. Související produkty . Jaké možnosti se nabízejí v množení pokojových rostlin, nám odhalí. Samozavlažovací květináč je dostatečně velký.


Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem . Při správné péči je to dlouhověká rostlina. Informace k přepravě rostlin: Louka - vlastní . Vhodná do živých stěn. Interiérové rostliny a citrusy v zimních měsících (pod ° C) . Výsadba a pěstování zeleniny a ovoce, péče o zahradu, výstavbu a opravy vil - vše s vlastními rukama. Takto ľahko ju rozmnožíte!


Typ doručení: Dodáváme rostlinu v pěstebním květináči. Na ty navazují středně velké až velké zelené listy (dle stáří filodendronu). Pěstujeme při pokojové teplotě, minimum je °C.

Vyžaduje pravidelnou zálivku. Jednoduché je i množení, vrcholové i stonkové řízky o dvou až třech článcích rychle zakoření v perlitu, rašelině nebo jen ve vodě. Pěstování V TruhlícíchCreepersSukulenty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky