čtvrtek 17. srpna 2017

Acrobat postřik ochranná doba

Je proto cennou látkou k postřiku proti plísni bramborové na bramborách, zejména. OL - ochranná lhůta ve dnech. OL ( ochranná lhůta) je dána počtem dnů, které je nutné dodržet mezi. Je třeba dbát na pečlivou aplikaci, množství postřikové kapaliny může být 3– 6l ha-.


Ochranná lhůta – doba od posledního ošetření po sběr hlíz – je dní. Pokud je postřik prováděn tak, že může dojít k ohrožení dalších osob, . Pokud je stanovena koncentrace, postřik ukončíme při dokonalém ovlhčení, nejpozději při. Kombinovaný fungicidní postřik proti plísním a houbám. Začíná se ošetřovat nejpozději, když se objeví první příznaky choroby. Nejúčinnější je provést postřik ve vývojovém stádiu larev, tzn.


OL– ochranná lhůta je minimální interval ve dnech mezi posledním ošetřením a sklizni ošetřené. Použití: preventivně postřikem postřik ukončete při. Období pro aplikaci:. Velikost balení: 3x15g (na cca 9l postřiku ). Vhodná doba na provedení postřiku je přibližně polovina června, nejlépe. Acrobat ničí široké spektrum hub rodu Oomycetes.


Mohou mít různá složení, od kterých se poté odvíjí ochranná lhůta, po kterou. Roztok z Acrobatu MZ se používá k postřiku proti plísni bramborové ( brambory a rajčata ), plísni. OL je ochranná lhůta, což znamená, že dní po aplikaci se plody mohou konzumovat. Já dávám přednost postřiku Acrobat. EC nutno aplikovat do srdíček, tj.


Aliette WG, protože má ochrannou lhůtujen dny, . Skupenství a použití: prášek na postřik. Postřik Flowbrix působí kontaktně a preventivně. Sadbové brambory, postřiky , hnojiva atd.


Malý balíček postřiků na cca. Mikrobiologický fungicid bez ochranné lhůty proti houbovým chorobám,. Přípravky proti chorobám rostlin. Zejména u přípravků, kde končí doba povolení v průběhu roku.


Skladovost: Skladem, obvyklá doba expedice den. DOBA POUŽITELNOSTI: roky od data výroby. Ideální je první postřik použít už v červnu a opakovat ho v intervalu až 14.


RIDOMIL GOLD s třídenní ochrannou lhůtou nebo ACROBAT MZ, ten je vhodný jen jako prevence, má totiž 21denní ochrannou lhůtu. Jeho ochranná lhůta je dní, tzn. Doba rajčatová přichází!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky