pondělí 28. srpna 2017

Kytičky z marcipánu

Růže pravý marcipán – velká č. NELZE ZASÍLAT NA DOBÍRKU! Cukrářské potahovací a modelovací hmoty umožňují vyrobit krásné dekorace na dorty a zákusky. Potahovací hmota na dort je slaďounká cukrová hmota s . Velikost růže je cca šířka 3cm, výška 2cm.

Květ se skládá z pěti . Směs růží od největší rozkvetlé růže až po poupátko. PATCHWORK POUPĚ RŮŽE. MODELOVACÍ HMOTA TMAVĚ MODRÁ.


Marshmallows, Dobré Jídlo, Nutella, Fondán, Nápady Na Vaření. Zdroj pinu mimibazar. May This Pin was discovered by Marie Sochnová.

Ručně modelovaná růže. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Dále si připravíme vykrajovačku s pěti listy a modelovací kostice. Jakmile máme hmotu vyválenou, vykrojíme si tři vrstvy růže a zbytek . Vykrajovač na marcipán květ růže zaručí, že se Vám modelace růžových květů.


Najdete zde postup jak se dělají nádherné cukrářské růže. Podívejte se, jak jednoduše se dají vyrobit růže z marcipánu ( hmoty ). Stačí jen šikovné prsty a dobrá hmota. Wilton: potravinová folie. Návod na růži (stejné barvy) sem na topky vložila Hanahcotton už 10. Hmotu propracujeme do hladké konzistence, vyválíme ji na nepodsypaném stole nebo podložce do síly cca 1- mm.


Technologický postup. Na silikonové podložce si vyválíme plát z modelovací hmoty o tloušťce dva milimetry,. Jedná se o pětilistý kulatý květ vhodný na sestavování květů růží. Vykrajovátko od firmy JEM se kterým vytvoříte růži jednoduchým použitím.


Nejtěžší je modelování růží , které se skládají z více okvětních lístků, proto je.

Hmotu fimo krátce prohněteme, až se stane měkkou a . Tvary vypichujte z modelovacích a potahovacích hmot. Ty můžete dále barvy tekutými nebo gelovými barvami. K připevnění listů na potahované dorty používejte . Tenhle je marschmeláckej celej, je to z těch šmoulů, takže jsem pak akorát dobarvovala růži a listy. Akorát ty růže tekly při tvarování, takže jsem je každou chvíli . V této kategorii najdete pomůcky na marcipán a cukrářské hmoty. Po krátkém hnětení se stává měkkou a poddajnou a lze ji lehce modelovat . LESPZL Golden Paste da 100g -Zlatá elastická hmota s kakaovým máslem k modelování dekorací AF (bez AZO barviv).


Modelovací hmota FIMO Effect dobře drží tvar, proto je vhodná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky