pondělí 14. srpna 2017

Polské foliovníky

Kultivátor Vyorávač brambor plečka přívěsný vozík. Hledáte Tera Vari vlek, vozík ? Procházejte největší české bazary najednou. Bržděný, nutno opravit brzdný válec. Inzerát na TOP- bazar. S osvětlením,odnímatelným . VARI TERA - inzerce - Dum.


Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Vari - Prodám sekačky na trávu Vari ,Robus Jikov. Prodám vari , pohonná jednotka, velká kola s převodovkou, lištová sekačka, obraceč sena, vozík s brzdou, korba 145:125:.


Nabídka Chybný inzerát Chybná kategorie . Zahradní malotraktory, prodej a servis, akce, akční ceny, slevy, použité stroje, bazar. Prodam starší valníček za tera Vari , v dobrém stavu, bržděný. Ruční vozík Rapi modrý, plná kolečka, skoro nový, cena 7Kč. Terra Vari - motor po GO, rotační sekačka, lištová sekačka.


Cena dle stavu - tis. Skladom, dodáme do hodín. Prepravný vozík Vari ANV 380. VITA - Bogo - bazar - prodej-servis. Prodám zánovní sklápěcí vozík za vari systém - Jihlava.


Vzhledem k událostem minulých dnů a nařízení vlády je naše prodejna uzavřena pro osobní odběr zboží a maloobchodní prodej na . Příslušenství vozík , bubnová sekačka, obracečka, sněhová radlice jsou vítány. Vozík je určený k malotraktorom Vari , Agzat. Husqvarna; Stiga; AL-KO; ECHO; McCulloch; John Deere; Vari ; Gardena; Riwall; Dolmar; Cub Cadet; MTD Weber Scheppach Pilous .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky