čtvrtek 24. srpna 2017

Samozavlažovací truhlík plastia

Samozavlažovací truhlík plastia

Výrobce plastových samozavlažovacích květináčů, truhlíků, konviček, rozprašovačů, hrabel na sníh a dalšího příslušenství. Samozavlažovací truhlík Doppio fialová. Vyberte si z naší bohaté nabídky květináčů, které přinesou vašim rostlinám . Vybírejte z produktů v kategorii truhlíky. Nejlevněji od 2Kč. Chytrý nákup z mnoha e-shopů na jednom místě.


Samozavlažovací truhlík plastia

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Opěra není součástí balení. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Tento výrobek najdete v kategorii Zahrada a podkategorii Zahradní potřeby. Ať už jsou vaší vášní pokojovky , letničky a jiná kvítka, nebo neumíte žít bez čerstvých bylinek či zeleniny, . Plastia : Květináče a truhlíky pro milovníky zeleně. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými . Plastový samozavlažovací truhlík Mareta obsahuje hladinoměr, zalévací šachtu, knot a sponu. Obsahuje otvory pro zavěšení pomocí řetízků.


Samozavlažovací truhlík plastia

Také nedáte dopustit na samozavlažovací truhlíky , zvláště v období dovolených? Jsou to doslova pomocníci k nezaplacení, co říkáte? Manipulace je snadná – všechny varianty truhlíku jsou opatřeny kolečky, nádoby mají úchyty a také otvory pro pevné uchycení opory pro rostliny. Do těch provlékněte knoty a samozavlažovací truhlík je na světě.


Pro pěstování bylin i pokojových rostlin. Nově v jemných pastelových odstínech, navíc v kombinaci lesku a matu horního a spodního dílu. Truhlík Mareta je jedním z nejoblíbenějších samozavlažovacích truhlíků s originálním.


Ve dvou velikostních variantách a barevných provedeních . Moderní a důmyslné zpracování je z dílny mladých českých designerů, studia WRKS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky