pátek 25. srpna 2017

Násilné převzetí firmy

Kamínek pod folií u . T-kus k manometru vypouštěcí zátka manometr ploché těsnění návod. Zařízení KIT je kompletní písková filtrační stanice pro čištění vody. Otevřete výpustný ventil. Toto umožní tok vody do pískové. POZNÁMKA: Instrukce k instalaci výpustného ventilu jsou v. V této kategorii najdete kvalitní náhradní díly pro pískové filtrace.


Vypouštěcí zátka pro filtr Cantabrick. Filtrace pískové a kartušové, čerpadla. BRILIX Ventil šesticestný - boční. Podložka vypouštěcího ventilu. Množství písku v nádobě je max.


Přesné množství písku. Kompletní vypouštěcí ventil pro pískové filtrace AZURO. ZÁKLADNA PÍSKOVÉ FILTRACE. ROUBY K PRŮHLEDNÉMU ADAPTÉRU. VZDUCHOVÝ VYPOUŠTĚCÍ VENTIL.


KOMPLETNÍ PÍSKOVÁ FILTRACE. Základní popis pískové filtrace. Zkontrolujte ventil na spodní straně filtrační nádoby, zda je správně utažen. Použitelné na filtrace KIT. Blíží-li se hladina bazénu k vypouštěcímu a napoutěcímu ventilu , okamžitě filtraci vypně- te.


Náhradní ventil pro nádobu pískové filtrace ProStar. VTOKOVÁ TRYSKA BAZÉNU. Pískovou filtraci nepouštějte nasucho.


Před instalací filtru musíte namontovat vypouštěcí ventil , který je součástí dodávky (viz obr. 4). U čerpadla jsme postrádali vypouštěcí ventil , průhledný kryt pro rychlou kontrolu míry znečištění předfiltru čerpadla ale nechyběl. Propojte hadicí vypouštěcí ventil filtrační. Do filtrační nádoby našroubujte výpustný ventil 8. Gumové těsnění je z obou stran nádoby.


Trubkový stojan včetně spojovacího dílu k filtračním kolíkům . Na spodní části nádoby namontujte kompletní vypouštěcí ventil a dotáhněte ho. O-KROUŽEK VYPOUŠTĚCÍHO VENTILU. Prodám plně fungující pískovou filtraci komplet, bezvadný výkon pro velký.


INTEX, podložka, komplet hadice, rychlý vypouštěcí ventil , veškerá dokumen. Zákazníci také objednali. Hadice propojovací k filtraci ProStar od r. K bazénu doporučujeme dokoupit: Bazénovou chemii.


Ochranný kryt tyče věnce – pro nasypávání písku – aby zůstala tyč věnce na správném místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky