čtvrtek 31. srpna 2017

Zahradní hadice s automatickým navijákem

Automatické řádkové navíjení hadice na přístroj. Zastavení v jakékoliv pozici. Součástí balení je postřikovací nástavec.


Vybírejte si Vozíky na hadice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových. GARDENA nástěnný box na hadici roll-up automatic Comfort. Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice ?

Box nebo vozík na hadici vám kromě zbytečné námahy ušetří i čas a peníze, protože při jejich použití se zahradní hadice mnohem méně opotřebovávají. Velkou výhodou je i snadné odepnutí celého naviják na zahradní hadici , kterým se usnadní. Popotažením hadice se západka aretace uvolní a hadice. ReelSmart automatický naviják zahradní hadice 25m s vodním pohonem navíjení , Navíječ zahradní hadice s vodním pohonem navíjení - m. Dokonalé uložení hadice ! Skoncujte s nebezpečným klopýtáním přes neuklizené hadice.


Kompaktní hadicový box. Naviják na hadici KÄRCHER CR 3. Na naviják lze navinout až m půlcoulové zahradní hadice.

Prohlédněte si široký sortiment vozíků, držáků a boxů na zahradní hadice. Zahradní kalendář: Leden na zahradě Hýčkejte svou zahradu a . Vybaven automatickým navijákem hadice , který lze aretovat v pravidelných intervalech. Proto máte k dispozici vždy hadici v délce, jakou potřebujete. Snadné odvíjení a šetrné automatické vtahování Možnost natočení. Oblíbené jsou automatické nástěnné navijáky na hadice.


Výhodou těchto systémů pro ukládání hadic je, že můžete zahradní hadici ukládat čistým způsobem, a proto. Ještě nebylo hodnoceno. Mimořádné pohodlí bez nutnosti ohýbání zad a špinění rukou také nabízí nástěnné boxy na hadici s automatickým navíjeníhadici stačí jednoduše vytáhnout . Velký výběr Zahradní hadice a hadicové vozíky naleznete online na OBI.


Do vyprodání všech položek. Stavitelný doraz na hadici pro volbu délky nenavinutého konce hadice. Výhodou je komfortní vytahování hadice s minimální silou, její aretace v libovolné pozici a následné rychlé automatické navíjení zpět do bubnu. Inzerát byl odebran z . Hadici vyvíjí a navíjí snadno a hladce. Nástěnný automatický naviják na hadici s blokováním.


Buben je umístěn na speciální . Po vytažení hadice na požadovanou délku se aktivuje aretace pro pohodlné zalévání. Po použití se pak hadice automaticky navine zpět do boxu.

Kapacita až pro m. Prodám nový naviják hadic na stlačený vzduch, od německé z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky