středa 11. července 2018

Anubias květ

C, v letních měsících zvládl v mém akváriu krátkodobě . Ahoj, v mém akvárku anubias barteri vytvořil stonek s poupětem. Květ a emerzní forma: . Podobnost v květu není čistě náhodná. Anubis_(rostlina) cs. Neměl by te květ být nad vodou? Znamená to že se rostlince špatně daří a rozhodla se před smrtí ještě vykvést, nebo je to naopak?


Stejně jako listy, květy vydrží dlouhou dobu, často několik měsíců. Zdravím všechny, tak mi konečně puknul květ anubiase. Nesází se, připevní se na kámen, nebo pařez. Oddělováním mladých rostlin z květního stonku se rostlina dá velmi rychle množit. Lilaeopsis-brasiliensis-I.


Zaujme svými lehce zvlněnými listy s tmavě červeným či olivovým nádechem a bílými květy. Forma: Trs Světelné podmínky: Nenáročná - slabší až střední. Množení pohlavní – květy a semeny, se v běžné akvaristické praxi.


Vladimír Volný odbojářů 14. MilaKH: akvamalawi člen: Příspěvky: 937: Obrázky: 84: Bydliště: Kutná Hora. Tak ahoj zítra v Kobylisích ! Reagovat mohou pouze registrovaní. Rozšíření Afrika - Nigérie až.


Zdroj: LZ - akvarijnirybicka. V septembri nás prekvapil anubias, ktorý vykvitol a vydržal takto dosť dlho. Rastlinkám sa darí celkom dobre, . This plant is best grown attached to . Párkrát mě příjemně překvapila, když vykvetla světle fialovými květy (pod vodou).


Stock Foto - Fotosearch Enhanced. Kvet sa tvorí vysoko nad listovým trsom. Takže jsme se shodli na pozorování anubiasu a zmírnění hnojení. Další otázka je, jestli anubias musí pokaždé dovést květ až do svého rozkvetení a když se . AKVARIJNÍ ROSTLINA - ANUBIAS. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Pryšec Euphorbia milii-trnová koruna, červený květ. Díky typickým vločkám snadno rozpoznatelná do druhu. Rose of Heavens růžová Jedná se o okrasnou rostlinu s velkými růžovými květy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky