pondělí 9. července 2018

Izoban modrý

Používá se na betonové podlahy, bazény, . Velikost balení kg. Nátěr se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a velmi dobrou mechanickou odolností. Syntetická nátěrová hmota na beton.


Zobrazit dostupnost na pobočkách. Původní cena včetně DPH, 9Kč. Izoban – Izoban modrý 5kg. Akční cena bez DPH, 7Kč.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Cena bez DPH: 2€. Dostupnost, Skladem (ks). Barva na beton do garáže, do sklepa, dílny a na balkón. Také ji použijete na bazén a jímky.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. BEAPCO Drop-Ins Fruit Fly Traps give home owners 1days of continuous fruit fly protection. The food grade, non-toxic lure solution draws the fruit flies into . Tento pin objevil(a) TomBa Czech. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Rekonstrukce koupaliště - Třebívlice. Usazené sedimenty byly odstraněny . Nákup bez rizika: dní na vrácení. DPH 59Kč bez DPH. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Pro zjištění aktuální ceny nás, prosím, kontaktujte na e-mailu . Jedná se o voděodolnou nátěrovou hmotu na beton, betonové bazény a vodní jímky. Nátěr není proveden na holý beton, ale na předchozí . Odstín: červenohnědý, zelený, šedý, modrý , odstíny nejsou standardizovány. IZOBAN barva na beton.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky