pátek 13. července 2018

Chia semínka s vodou

Chia semínka s vodou

Prostě chia smícháte s džusem nebo vodou a pak vypijete. Jak již bylo řečeno výše, chia semena mohou absorbovat . Dejte je do palačinek. Namočte chia semínka a zhubněte mnohem rychleji. Zdraví › Hubnutí farmazdravi. Potom přihoďte chia semínka a promíchejte s rozinkami a ořechy v. Chia s papájou a banánem.


Chia semínka s vodou

Pokud se nám bude tato svačinka zdát příliš hustá, můžeme ji naředit vodou nebo ovocnou šťávou. Salát s chia semínky: chia semínka můžeme přidat do . Nejdříve si připravte čerstvou citronovou šťávu, zalijte vodou a přidejte i chia semínka. Vodu nechte hodinu odležet. Hitem číslo jedna na seznamu receptů s chia semínky je chia pudink. Jejich povzbuzující efekt je . Je to proto, že chia semínka se ve vodě nafouknou a když je vypijeme, zaženou nám hlad mnohem efektivněji, než.


Mazání pokožky pleťovou vodou. Základní gel z chia , který se dále používá pro přípravu nejrůznějších dobrot ( nebo se konzumuje jen tak), se vyrábí rozmícháním chia s vodou. S železem jsou na tom chia semínka až 3× lépe než špenát. Takto nasáté vodou se dostanou až do střev, kde nás mohou rychle a efektivně . Zní to neuvěřitelně, ale tyto malé semínka absorbují násobek své váhy po smíchání s vodou nebo po . Když chia semínka smícháte s vodou , vytvoří se konzistence podobná želatině – gel.


Ten když vypijete, budete zasyceni na velmi dlouhou . Kvalitní chia semínka s vysokým obsahem minerálů od prověřených dodavatelů z Latinské. Smíchejte polévkovou lžíci chia semínek s vodou a nechte odstát. Stačí, když vhodíte lžičku chia semen do nádoby s vodou – během pár minut ze semena obalí speciálním gelem. A přesně to je ten způsob, jak . Jakmile se spojí s vodou , vytvoří se z nich hustší gel nebo spíš výživný rosol, který se dá dokonce použít jako náhražka za vejce či olej.


Je to jednoletá rostlina vysoká přes jeden metr, s bílými nebo fialovými květy. Když se zalijí vodou , vytvoří výživný rosol, který může sloužit jako náhražka oleje a vajec. Semínka jsou přirozeně bezlepková a mají jednu unikátní vlastnost.


Chia semínka s vodou

Při smíchání s vodou dokáží až 12x zvětšit svůj objem a vytvořit gel. Po konzumaci tak rychle .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky