pátek 13. července 2018

Everest ayurveda menstruace

Sypaný himálajský ájurvedský čaj na silnou menstruaci. Jedná se pouze o doplněk stravy. Není určen pro děti a těhotné ženy. Podpůrný čaj při nepravidelném menstruačním cyklu. Pomáhá obnovení pravidelného rytmu při absenci menstruace.


Snižuje stres, napětí, neklid a rozrušenost. Jak pomoci nastartovat menses? Asparagus racemosus působí příznivě při velmi silném nebo prodlouženém menstruačním krvácení. Harmonizuje hormonální systém a menstruační cyklus. Eshop › Shatapushpi čaj - absence menstruace.


Dívala jsem se, že tam je i čaj Menstruační cyklus a Absence menstruace. Množství: 1g sypaného čajeSložení: eclipta alba, emblica officinalis, centella. Složení přispívá k normálnímu průběhu menstruace bez nepříjemných pocitů a. Prodejní cena se slevou.


KATPHALA – Chřipka a. EVEREST AYURVEDA (3). Henan Wanxi Pharmaceutical (1). Dhataki přispívá ke klidnému průběhu menstruace. Everest Ayurveda Gokshura 100g - €, porovnanie.


SHATAPUSHPI Absence menstruace 1g. Himálajské byliny se tradičně. Chyawanprash je v Indii již po celá staletí považován pro své revitalizační účinky za „elixír života“.


Je složen z jedinečné kombinace bylin z nichž nejpodstatnější . Banners There is an option either for hanging the banner, or for use as a stand in the shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky