pondělí 23. července 2018

Univerzální hadice k vysavači

Velmi efektivní při profesionálním odstraňování listí a rostlinných zbytků z komunikací a velkých ploch v parcích. Stejně efektivně ovšem odstraní i odpadky po. Benzínový vysavač listí solo by AL-KO 442.


Univerzální hadice k vysavači

Skladem - ihned k expedici. Vysavač listí je určen k vysávání listí , suché trávy a komunálního odpadu z míst, kde byly soustředěny při úklidu parků a zelených ploch. S našimi vysavači a foukači na spadané listí bude pro Vás podzimní úklid hračka.


A to nejen na podzim, kdy si snadno poradí se záplavou listí : zbytky posekané trávy, větvičky, čerstvý prašan, odpadky po pořádání akce - to vše. Typické použití je při vysávání listí , ale spektrum použití je daleko širší. Snadnou přestavbu se.


Univerzální hadice k vysavači

OASE Pondovac - zapůjčení jezírkového vysavače. Motorový fukar a vysavač listí McCULLOCH GBV 325. Benzinový vysavač listí BV 300. Se sadou pro přestavbu volitelně i jako vysavač , přestavba z foukače na vysavač bez použití nářadí.


Proč benzínový vysavač listí ? Mezi hlavní výhody patří nezávislost na zdroji elektřiny a vyší výkon. Sériově použitelný i jako foukač, přestavba z . Tichý elektrický zahradní vysavač s rozmělňovacím zařízením pro odstraňování listí nebo zbytků trávy v okolí domu. Foukače a vysavače listí. Spolehlivě a jednoduše odstraní z trávníku spadané listí a větvičky spolu s dalším odpadem. Vyberajte v českej verzii Heureka.


Univerzální hadice k vysavači

Doba zapůjčení, Cena bez DPH, Cena s DPH. Rozdrcené listí nezaplní vak tak rychle a na kompostu se mnohem rychleji rozloží. Jedinou komplikaci tak může představovat samotný výběr toho nejideálnějšího. NOVÝ VYSAVAČ NEBO FOUKAČ LISTÍ. Prodám foukač listí Stihl BG86.


STIHL BR 7zádový benzínový foukač. Ideální pro čištění velkých ploch. V sériovém provedení se dá použít i jako foukač.


Univerzální hadice k vysavači

Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme. Adaptér sací zařízení BGE. Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem. Zavolejte nám ještě dnes.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vysavač listí. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Velmi silný proud vzduchu pro čištění velkých ploch od listí , trávy nebo sypkého sněhu. S komfortním antivibrační systémem a také kulatou a plochou tryskou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky