úterý 10. července 2018

Hecht 46 motorová pila

Motor s výkonem HP, hmotnost kg. Motorová řetězová pila s délkou lišty cm. Pro ergonomickou konstrukci pily byly . Při startování motorové pily se hodně lidí zapotí.


Ve videu se dozvíte, jak nastartovat motorovou pilu Hecht. Recenze o produktu Hecht Benzínová pila Hecht je univerzální pila pro každodenní použití s maximálním výkonem kW. Vhodná pro řezání palivového. Tato řetězová benzínová motorová pila je vhodná pro lidi, kteří nemají. Pilový řetěz Oregon pro Hechta ostatní pily - 21LPX66E.


V této kategorii najdete náhradní díly na motorové pily Hecht. Ide o základnú motorovú pílu s. Součástí je i karburátor Walbro. Dosahuje výkonu o HP. O plynulý chod se stará . Pilu Hecht mám doma, ale stejně jsem si pak koupil skutečnou farmářskou pilu. Naše redakce porovnala nejlepší motorové pily, sepsala podrobné recenze motorových pil a. Pokud zjistíte, že hledáte trochu něco jiného než je motorová pila , zkuste si přečíst také článek Jak vybrat přímočarou pilu.


Studená pila se startuje se sytičem, když už motor . Dům a zahrada - Hecht pila bazar. Vybírejte z inzerátů. HECHT - benzínová motorová píla.


Scheppach CSH - řetězová pila s benzinovým motorem. Plánuji koupi nové motorové řetězové pily. Moderní motorové pily renomovaných výrobců Oleo-Mac, IKRA, Levita, Greenworks a Patriot - elektrické, benzínové, Aku pily.


Benzinová motorová pila Oleo- Mac GSH 400. Velice moc Strašně moc Nemnoho Vůbec. Velký výběr Řetězové pily a příslušenství naleznete online na OBI. Veškeré informace o produktu. Hmotnost pily bez lišty a řetězu činí kg.


Prodáváme jen to, čemu rozumíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky