čtvrtek 20. června 2019

Campanula get mee pěstování

Kultivar Get Mee kvete modře. Návod na pěstování : Tomuto zvonku vyhovují slunné či polostinné polohy s dobře propustnou, vlhčí půdou. Po odkvětu je vhodné . Zvonky na zahradě působí naprosto neotřele ve změti ostatních tradičních rostlin.


Takto se označují zvonky od společnosti Addenda, která se zabývá jejich pěstováním a hlavně šlechtěním. Sdružuje velké množství .

Pěstování Pěstování ostropestřce mariánského v našich podmínkách . Nemá zvláštní nároky na půdu, pokud je propustná. Soon the buds will open. Květy těchto rostlin mají typický zvonkovitý.


Nízký, kompaktní, bohatě kvetoucí druh zvonku, vhodný na obruby trvalkových záhonů, do skalek, nádob. Převážná část pěstovaných variet jsou mrazuvzdorné trvalky, ostatní . Je známy z domácich záhra je však . Als topfpflanze ist sie auch noch unter der Marke „ Get Mee “ im Handel zu finden.

Ursprünglich beheimatet ist sie in Herzegowina und Kroatien. Ale z prázdnou jsem neodešla, jak jinak, neodolala jsem campanulce Get Mee. Na pěstování není vůbec náročná a je dobře mrazuvzdorná.


Keďže ide o typické záhradné trvalky, pestovať v interiéri ich možno len dočasne. Výhodou je, že ich môžete pestovať nielen vonku, ale aj v byte. Jelikož jsem zahradník a mezi mé oblíbené kytky patří i pokojovky, tak Vám sem. Kauflandu za 2- Kč,nekup to,pokusím se ji pěstovat dál,ale nevím,nevím. Některé zvonky se pěstují jako pokojovky.


Evolio shop Bucuresti. Obľúbený rod pre skalky predovšetkým preto, že väčšina zvončekov kvitne v lete (jún a júl, kedy je už veľká časť alpiniek odkvitnutá) a obdobie . Campanula poscharskyana. Vankúšovité trvalky môžeme ľahko pestovať aj v črepníkoch na balkóne a terase. Azalky se dají pěstovat i na kmínku, kdy dojde k odstranění spodních větviček a. Get Mee é o nome americano dado à mesma planta, que é conhecida na. Zvončeky patria medzi obľúbené záhonové rastliny.


Napriek tomu môžete zvončeky pestovať aj v nádobách. Můžete je pěstovat v bytě, nebo venku.

Vhodné sú nielen nízke skalničkové druhy, ale. Nejvíce si jejich krásu užijete, pokud je budete pěstovat jako přenosnou rostlinu. Zatímco v bytě s vámi už .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky