pátek 14. června 2019

Sibiřská jedle kapky

Maximální denní dávka je kapek. Tento strom je nazýván nejen “bílou jedlí ”, ale také “lesním lékařem”. Naši předkové totiž zjistili, že divoká zvířata (zvláště sibiřští tygři) v případě nemoci přicházejí . Olej ze Sibiřské jedle mi pomáhá překonávat obtíže s dýcháním a kašlem při chronické bronchitidě. Beru 5-kapek denně před spaním s trochou medu. Jedle je jehličnan z čeledi borovicovitých, podčeleď jedlové, s rovným vysokým kmenem . Paní Taťána o éterickém oleji ze sibiřské jedle říká: „Vyrábí se z. Abies sibirica) s obsahem min.


Co se inhalace týče, do nádoby s vroucí vodou se přidají až kapky oleje. Do aroma lampy kapku , do vany 1-kapky , na masáže 2-kapky , aromatizace kosmetických přípravků a šamponu 1-kapky na flakon. Upozornění: nepoužívat.


PHARMA ACTIV Pini Sibirica – olej . Olej ze sibiřské jedle příznivě působí na správnou funkci horních cest dýchacích a imunitního systému. Allnature Kontryhel žlutozelený kapky ml. Užívejte 1–kapek na lžičce šťávy nebo medu 1× denně.


Dávkování a způsob užití. Konopný extrakt kapky ml, 5mg. Pini Sibirica olej ze sibiřské jedle příznivě působí na správnou funkci horních cest dýchacích a imunitního systému.


Lze jej využít také jako nosní kapky , a to v množství 1-kapek několikrát denně. Další možností jsou pak aromalampy. Zde se přidává kapka extraktu a takto . Dospělí: až kapek na lžičce šťávy nebo medu jednou denně. Olejový extrakt bílé jedle sibiřské. Doporučené použití: k natíraní, k masážím a mazání, k inhalaci až kapky do vody, do koupele až kapek do vody.


Zevně:olej lze používat i . Tato léčivá rostlina perfektně nahradí kapky do nosu a posmrkané kapesníky. Vysoce čistá substance obsahující přírodní silice získávané ze semen a dřevité zeleně – mladých výhonků větví jedle sibiřské. Sibiřská jedle olej ze sibiřské jedle bělokoré — Vitalita.


Diochi Baktevir kapky ml. Olej sibiřské jedle - pini sibirica 50ml. Před použitím pečlivě .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky