pondělí 24. června 2019

Držák podhrabové desky

Držák podhrabové desky

V naší nabídce máme tři druhy plastových držáků a to na průměr sloupku 38mm, 48mm a na sloupky čtvercového . Ke sloupku držák doporučjeme . Hranaté držáky podhrabové desky , průběžný. Vhodný zejména pro sloupky hranaté. Zinkované držáky pro různé výšky a tloušťky podhrabových desek, prodej . Určeno zejména pro ‎: ‎stavba plotu včetně podh. Zelené držáky pro různé výšky a tloušťky podhrabových . Máte-li SLOUPKY JEKLOVÉ, místo držáku průběžného . U: UNIVERZÁLNÍ držák pro různé typy sloupků vč. Stabilizační držák podhrabové desky se používá k upevnění betonových podhrabových desek mezi sloupky.


Držák podhrabové desky

Držáky podhrabových desek. Jedná se o nejběžnější způsob uchycení . Připevnění držáků ke sloupkům se provádí ideálně . Standartní rozměr průběžného držáku na sloupek o průměru max. Stejně tak tento držák slouží k uchycení desky na hranatý sloupek 40xmm. Kovový držák podhrabové desky výška 2mm na sloupky 60xi 60xmm. Dostupné na prodejnách.


Pomocí stabilizačních držáků se přichycuje na kulatý nebo hranatý sloupek. Pro jeden sloupek je nutné objednat jeden kus. Betonový držák podhrabové desky rohový. Dodáváme do celé ČR rozvozem nebo přepravní službou. K čemu slouží držák podhrabové desky ? Plastový držák pro upevnění betonových podhrabových desek mezi kulaté sloupy o průměru mm.


Držák podhrabové desky

Použití držáku : na sloupek ø 38mm. Specifikace produktů. Povrchová úprava, Žárový zinek . Pro průměr sloupku do 50mm. Pro větší stabilitu je vhodné uchytit ke sloupky samořeznými šrouby. Popis: Prodám koncové držáky podhrabové desky výška 300mm.


Pozinkování je provedeno galvanicky, po svaření . Průběžný držák ve tvaru H je vhodný pro podhrabovou desku o výšce cm. Na spodní straně držáku je ocelový pásek. Navařený pásek zajistí, že deska . Veškeré příslušenství včetně podhrabových desek pod plot . Ocelový pozinkovaný stabilizační držák se využívá v kombinaci s ocelovými sloupky pro montáž podhrabových desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky