pátek 28. června 2019

Čerťák na bílení

Semínka rajče keříčkové BAJAJA balkonové červené. Semena Rajce kerickove bajaja najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Nízkým vzrůstem je přímo předurčeno pro .

RAJČE KEŘÍČKOVÉ - BAJAJA. Velmi raná odrůda keříčkového balkónového rajčete. Plody jsou velmi malé, . S balkónovými rajčaty BAJAJA si klidně vyzdobte terasu, parapetu a dejte je všude tam kde se vám hodí.


Kromě toho že výborně chutnají, jsou i velmi. Hodnocení produktu:. Dnes jsem si koupil semena toho balkónového rajčete Bajaja.

Chtěl bych ho použít pro nějaké křížení a tak by mne zajímají dvě věci. Rostlina se vyznačuje svými plody červené. Baby – koktejlové “ . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Bajaja je poloraná odrůda rajčete (Lycopersicon Esculentum), určená pro pěstování v truhlících. Má převislé výhonky, plody jsou malé, červené, cca –. Dům a zahrada - Rajce bajaja bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pro pěstování si připravte klasický zahradnický . Keříčkové balkónové červené rajče s menšími plody.


Balení obsahuje semen. Prohlédněte si alba na téma – divadlo Princ Bajaja. Objevujte, hodnoťte .

Výrobce: Moravo Seed. Postupem času je rostlina doslova obsypána malými plody, někdy až 7plodů . Na jedné rostlině dozrává cca 500 . Kč s DPH ( ) 2Kč. Tumbling Tom Red a Bajaja – červené odrůdy převislých . Skladové zásoby produktu.


Termíny dodání jsou . Balkónové rajče do truhlíku Bajaja - keříčkové rajče. Rajčeti, pořízeno 31.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky