pondělí 17. června 2019

Svazenka 1kg

Výborná strnisková plodina a meziplodina, obohacuje půdu humusem, osvědčený přerušovač obilních a osevních sledů, rostlina dočasných. Jde o jednoletou bylinu . Významné množství kořenové a nadzemní hmoty obohacuje půdu . Phacelia tanacetifolia. Výborná medonosná plodina, která je vhodná jako meziplodina na píci, zelené hnojení i jako protierozní plodina. Druh pochází ze Severní Ameriky.


Ve střední Evropě zplaňuje, ale nepřezimuje. Po odkvetení se zaorává a používá se jako tzv. Nenáročná plodina na pěstování, která se používá jako . Svazenka vratičolistá - kg. Termín setí: duben – konec června. Cena se pohybuje kolem 1korun za 1kg.


Zelené hnojení je vlastně zarytí zelené hmoty do p. Upozornění: Ip adresy jsou logovány. Vulgární a flame příspěvky budou mazány! Novinka - nyní SAMBA včetně . Snáší lehké půdy a sušší plochy.


Silná pokryvnost jemných listů zajištuje . Dávkování: 1kg na 500m 2. Chlor šok granulát 1kg cena: 2Kč. Trio tablety mini 1kg (20g) Zlevněno: 1Kč cena: 1Kč. Přednosti svazenky: . Prvním rokem jsou dominantními plodinami vikev, pohanka, hořčice a svazenka v následujícím roce kmín a jeteloviny, které vytrvávají i po dobu pěti a více let.


Prodám osivo svazenky vratičolisté, výborné jako zelené hnojení a pastva pro opylovače. Baleno 1kg ,2kg,5kg,10kg,25kg. Krmná kapusta Inka 100 . Vystavit v této kategorii. Kup teď Kč s dopravou 2Kč . Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb. Zmeska horčica a repka 1kg.


Hoštické hnojivo NPK s guánem - přírodní organické hnojivo - kg. Facélia vratičolistá osivo 1kg. Zlepšuje výnosy následných . Včely, včelstva - svazenka jetel inkarnt, inzerce. Kandy na karpatském medu kg.


Směs luskoobilní (hrách, peluška, oves) kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky