čtvrtek 31. října 2019

Držák na truhlíky nastavitelný

Držáky na květinové truhlíky - v jedné sadě jsou dva kusy, v ceně Kč. Kovový držák na truhlíky nastavitelný , teracota, sada 2ks. Držák je vhodný pro truhlíky s hloubkou . Turn on Location History to track places you visit.


Držák na truhlíky nastavitelný

Nastavitelný držák na truhlík je vhodný k zavěšení truhlíku na parapet. Kč 17Kč včetně DPH. Výškově nastavitelný držák truhlíku Fixpot.


Neviditelné uchycení truhlíku na parapetu. Jednoduchá instalace bez vrtání do fasády. Plastový držák truhlíků na parapet. Nosnost páru držáků je kg. Prodej ve dvou kusech (pár).


Kovový nastavitelný držák truhlíku je vhodný pro truhlíky maximálně do šířky 1cm. Snadné přichycení buď k rámu. Držák truhlíku kovový nastavitelný 2ks terakota . TE (R624) nastavitelný. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce OBCHODY uživatele Jindřiška Kubešová. Je vhodný pro zábradlí s výplní. Aktuální skladová dostupnost volných . Držák na truhlíky nastavitelný pro truhlíky o. CZK Květináče, misky, truhlíky. Praktický železný nastavitelný držák na truhlíky,.


Stavitelný plastový držák truhlíků do šířky cm. Není skladem Na dotaz . Navíc držáky na truhlíky za trvale nejnižší . Držák umožňuje neviditelné uchycení truhlíku na parapetu bez vrtání do fasády. Balkónové držáky slouží jako praktické příslušenství, nezbytné pro každého, kdo chce mít krásný balkón s truhlíky plných květin. Má zesílenou konstrukci.


Vhodný pro samozavlažovací truhlíky Flora, Frajman a . Adaptér k držáku na truhlík Fixpot, který slouží k nalepení na parapet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky