pátek 18. října 2019

Kniha o bylinkách

Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Prohlédněte si aktuální nabídku. Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS . Využijte kouzla a síly přírody, a vneste je do svého života!


Kniha o bylinkách

Tato krásná ilustrovaná kniha přináší nejen estetický zážitek, ale hlavně stovky zajímavých rad a tipů, . Návrat bylinek a vůbec všeho přírodního je dnes patrný nejen . Autor: Mcvicarová Jekka. Velká kniha o bylinkách. Kategorie: léky a byliny. Dělí je na bylinky oblíbené v kuchyni, léčivé květy, léčivé byliny. V závěru knihy jsou pak kapitoly věnované národním bylinám, řeči květin nebo . Kniha již není v naši.


Stav: Použitá Dostupnost: VYPRODÁNO. V herbáři druhé knihy úspěšné autorky najdou čtenáři nejobyčejnější léčivé plevely, ale i méně známé bylinky , obiloviny, zeleninu a ovoce, . Bylinky jsou krásné i užitečné, léčí, voní, zdravě ochucují pokrmy. V tomto tématu naleznete spousty knih zabývající se bylinkami a kořením.


Kniha o bylinkách

V této sekci je knížek. Všechny, Pouze dostupné. Lámete si hlavu, jak úspěšně pěstovat bylinky doma? Ahoj, taky nejraději chodím do bylinek pro maminky a pak do I. Stadelmann ta má zase ty těhu byliny. A dobrá kniha se širokým záběrem je tato . Dovolte, abych vám jako tip na dárek či jen tak pro radost nabídla.


Místo prodeje: Uherské Hradiště Změněno: před týdny. Takovou knihu bohužel neznám. Různé informace jsou v různých knihách různě prezentovány. Některé informace v knihách jsou . V další části knihy jsou podrobné portréty všech bylinek - klasických, zeleného. Je čas zaútočit na knihy.


Kniha o bylinkách

Navštivte knihovnu a začněte pročítat články o trvalkách, zahradničení všeobecně a také o bylinkách. Určitě to stojí za váš čas. Mám radost, že moje první kniha Bylinky pro děti a maminky splnila své poslání a byla přijata čtenáři do jejich rodin jako šikovná pomocnice. Pro všechny maminky, babičky a děti, malé i velké, se zrodila kniha která je nádherně ilustrovaná, díky obrázkům se přiblížíte více nejen k Bylinkám a jejich . Dozvíte se, jak si bylinky vypěstovat na zahradě i na okenním parapetu, jak je sušit.


S fytoterapií mě seznámila už babička, která do mě nejrůznější čaje lila odmalička. Byly neslazené, z bylinek z naší zahrádky a já je milovala.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky