čtvrtek 31. října 2019

Granule na slimáky vanish

V souvislosti s omezením šíření koronaviru není aktuálně možné zaslat objednávku na dobírku, ale pouze platbou převodem. Děkujeme za pochopení. Jsme prodejna a půjčovna motorového nářadí. Prodáváme a půjčujeme pily , křovinořezy, sekačky nebo malotraktory.


Poskytujeme servis i opravy.

Naše společnost se zabývá opravami řetězových pil, broušením řetězů do řetězových pil, broušením pilových pásů a pilových kotoučů. Opravy motorových pil. Kontrola způsobilosti ručně neseného stroje – motorové pily dle ČSN EN ISO . Broušení řetězů motorových pil na počkání!


Dáte-li k nám Váš stroj na servis nyní, vyhnete se dlouhým čekacím lhůtám na jaře, kdy servis požaduje více lidí, než . Jak opravit lištu motorové pily. Přípravek na opravu vodící lišty i.

PILA SERVIS Jablonec nad Nisou - Motorové pily , sekačky, sněžné frézy servis a prodej. Výbrus - opravy motorových pil. Prosím, zda se provádí výbrus-oprava válců u benzinových motor. Uživatelé motorových pil často kritizují svůj model, že nic nevydrží. Prodej kvalitních řetězů značky OREGON pro elektrické a motorové pily.


Motorové i elektrické pily , sekačky, zahradní traktory, křovinořezy. Provádíme servis značek Husqvarna, Solo, Dolmar, Jonsered a motorových pil všech značek. Nabízíme školení bezpečnosti práce při . Zámečnické a soustružnické práce. Zřízení živnosti - oprava motorových pil. Předmětem veřejné zakázky je dodávka motorových pil a křovinořezů dle potřeb zadavatele.


Dodané stroje musí vyhovovat technickým . Tento příspěvek (zjistit adresu). Pánové, najdu někde u nás zastoupení a servis pil SOLO . Servis motorových pil SOLO. Zahradní technika STIHL - Viking.

Motorové pily , Křovinořezy a vyžínače, sekačky , foukače a vysavače listí, zahradní nůžky a další produkty firmy STIHL. Miroslav Pavlovič – PREDAJ a SERVIS motorových píl a kosačiek. Adresa: Továrenská 10. Výkonná motorová pila MS 4C-M je první motorovou pilou na světě s magnéziovým pístem na . Prodej a servis motorových pil , lesní a zahradní techniky. Zařazení v kategoriích.


Dům, byt, zahrada Dílna, zahrada, technika . Záruční opravy HOMELITE provedeme přímo v našem servisním středisku v . Taiš Rudolf: navštívte nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky