pátek 4. října 2019

Rotavátor za traktor prodám

Dům a zahrada - Prodam rotavator bazar. Freza- rotavator -kara. Kara jde zapojit za traktor i na kouli. Vybírejte z 1inzerátů. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů rotavator.

Prodám brzdičky k rotavátoru tera vari. Predam rotavator za traktor bodovy zaves otvaraci kryt. Nový kultivárot za traktor. Rotavátor za traktor. Tento stroj je vhodný pro přípravu půdy, zejména pro provzdušnění a zpracování hnojiva, . Pro svoji dostatečně robusní konstrukci jsou oblíbené nejen u . Jeho konstrukční řešení je optimální .

Specifikujte váš požadavek na šířku, druh zavěšení , zda do konzoly nebo tříbodového . Ke každému traktoru máme také vhodné stroje mulčovače, rotavátory ,sekačky, vleky, . Koupím traktor svoboda. Malotraktor Kubota, zakladač trávníků, rotavátor. T4K1 hydraulika, osvětlení, zachovalé. Komplektní osvětlení . Traktorový rotavátor je plně nesený na ramenech traktoru a poháněný traktorovým. Vhodné používáno za malotraktor MT8-132-2.


KYR-100-A v akcii TZ-4K-14c beim Traktor Pulling in Niederau . Prodej příslušenství a nářadí za malotraktory. Sněhova freza, bubnova sekačka dakr, konske plečky, kultivator, rotavator , pluh. K0CRO s rotavátor , traktor v plně funkčním stavu.


Jsme firma s dlouholetou tradicí - prodáváme nejlevnější zahradní traktory v Česku. U nás najdete výrobky všech značek zahradních traktorů. Mám na zahradě ovocné a okrasné stromy a tudíž nemohu povolat traktor aby mi zahradu zryl a zvláčel.

Jal jsem se koupit Kultivátor, ale dostal . S traktorom predávam príslušenstvo - rotavátor , pluh, kosačka. Ke všem je k dispozici i rotavátor. Nemáme klasický bazar, pouze stroje , . Vari autorizovaný prodej a servis Olomouc. Zajišťujeme kompletní záruční i pozáruční servis. Prodam BCS 60 dobro ohranjena, brezhibna, motor ACME.


Prodam Muta maestral, ločene zavore, kolesa col, diferencial, z koso širine 100cm,letnik . Motoshop – prodej , servis motocykly, čtyřkolky, pitbike, zahradní technika. Sekačky na trávu a traktory za akční ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky