pondělí 7. října 2019

Parmička čtyřpruhá

Je to jedna z nejvýraznějších a často chovaných akvarijních ryb. Není to ryba určená úplným začátečníkům. Stále čistá (čirá) voda je pro tento druh nu. Pokud chceme parmičky čtyřpruhé odchovávat, je nutné k tomu použít vytírací nádrž. Kromě nejčastější formy s . Nenáročná akvarijní ryba původem z Asie.


Parmička čtyřpruhá

Parmička čtyřpruhá (Barbus tetrazona). Hejnová, doporučené množství alespoň kusů. Charakteristika: Tento druh vznikl vyšlechtěním parmičky čtyřpruhé , takže . Některé druhy (typicky například oblíbená parmička čtyřpruhá ) velmi rády tahají jiné ryby v akváriu za protáhlejší ploutve.


Atraktivně zbarvená rybka, nepříliš vhodná do společnosti rybek s ozdobnými ploutvemi. Apatická parmička čtyřpruhá. Zdá se, že se jí nedostává vzduch. Tento stav nastal po krmení zmraženými nítěnkami. Animalia - živočichové kmen Chordata - strunatci třída Actinopterygii - paprskoploutví řád . Puntius tetrazona albino- 5cm - albinotická forma čtyřpruhé parmičky.


Tělo má stříbřitě zlaté se čtyřmi svislými černými pruhy. Prsní a břišní ploutve jsou červené. Citlivá na dusičnany!


Tyto hravé rybky rády okusují ploutve . Mořská akvaristika a sladkovodní akvaristika, akvarijní ryby. Zajistíme pro Vás mořské i sladkovodní akvárium a potřeby pro akvaristy. Internetový obchod pro vaše miláčky, akvaristika, vše pro psy a kočky za výborné ceny. PARMIČKA ČTYŘPRUHÁ -puntius tetrazona-parmička mechová Velikost: 5-7cm Tep.


Parmička čtyřpruhá

C Chov: poměrně snadný Lokalizace: celá nádrž Délka života: . Prodej akvarijních rybiček. Kategorie: Ryby, Živá zvířata. Související produkty.


Najdete v ní kompletní seznam nabídek i poptávek. Popis: Velice čilá, aktivní a výrazná rybka. Svým pohybem po akváriu připomíná neřízené torpédo. Jedna druhou prohání . Daruji do dobrých rukou hejno parmiček čtyřpruhých odlovených že společného akvária kvůli založení chovu krevetek. Anglický název: Tiger Barb.


Parmička čtyřpruhá

Mezi tropické kaprovité ryby často chované v akváriích patří například parmička čtyřpruhá , dánio pruhované nebo razbora klínoskvrnná. Kaprovité ryby mají tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky