úterý 22. října 2019

Návnady na myši

Návnada v… Kč – Kčv obchodech . Past s návnadou umístěte do kouta nebo kolmo ke zdi tak, aby spouštěcí mechanismus směřoval k podlaze. Myš tam naběhne přímo do návnady , když bude jako . Pasti na myši můžete používat i při monitorování výskytu myší. Pokud je nastražená past s návnadou netknutá, je pravděpodobné, že na chatě žádné myši.

RATIMOR Bromadiolon granule 1g Nástraha na myši a potkany ve formě granulí. Granulovaný rodenticid k jednorázovému hubení černých a šedých potkanů, . Oblíbené nástrahy hlodavců. Myši , krysy i potkany spolehlivě přiláká obyčejný kousek chleba nebo jiného pečiva.


Dále můžete vyzkoušet piškoty, . Vyberte tu nejlepší návnadu. Do pastí na myši je nejlepší dát kousek chleba nebo jiného pečiva, piškoty, oves, čokoládu, vlašský ořech, maso, .

Na jednu návnadu chytíte několik myší najednou. Vlezou úzkým otvorem dovnitř, ale už se nedostanou ven. Pak je můžete odnést a vypustit do . Jedy na krysy, myši, potkany, krtky, hlodavce, návnady na myši , požerové nástrahy na hlodavce, deratizační prostředky na hubení myší, rodenticidy. Velký výběr Pastičky na myši a příslušenství naleznete online na OBI.


Ratimor měkká návnada je požerový jed na myši , krysy a potkany. Pokud se myš dotkne návnady , která je umístěna na spouštěcím mechanismu, dojde k velmi rychlému a silnému sklapnutí pasti. Tím dojde k přerušení míchy . Cheese Bait může být použita jako atraktivní návnada do mechanických pastí ( umístěním návnady do mističky mechanické pasti na potkany, krysy nebo myši ) . Mezi nejprodávanější jed na myši , krysy a potkany patří přípravek Ratimor nebo silně aromatická pasta. Nástrahy na hubení hlodavců nabízíme v podobě tzv. Bros Měkká návnada na myši a potkany 2g, Kategorie: Deratizace, jedy.


Celá plejáda pastiček a pastí je určena k odchytu myší , potkanů, krys, toulavých koček, kun, lasiček, tchořů . Plastová past na myši s velmi snadným nastražením. Požerová nástraha ve formě měkké návnady k hubení myší domácích, potkanů a krys v interiéru a . Důležité: vkládejte rodenticidy vždy do boxů na návnady.

To zabraňuje dětem a domácím zvířatům dostat se k návnadě. Udržitelná kontrola potkanů ​​často . Ratimor 150g měkká návnada pro hlodavce. Past na myši -domeček pozinkovaný. Chemické nástrahy k hubení myší , potkanů a krys se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky