středa 30. října 2019

Saunyx hradec králové

Saunyx hradec králové

Nové saunové centrum v Hradci Králové. Užijte si nádherný výhled na město z finské sauny, relaxujte s vůní bylinek a vychutnejte si saunové ceremoniály. Příjemné prostředí, milá obsluha. Saunyx , Hradec Králové : Zobrazte recenze, články a fotografi z Saunyx na webu Tripadvisor.


Saunyx hradec králové

Připravili jsme pro vás příjemné a . Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a hodnocení SAUNYX , Hradec Králové. Unikátní sauna pod hvězdami přímo v centru Hradce Králové dostala název Saunyx a po zkušebním provozu se slavnostně otevírá již tuto . Sorry, there are no tours or activities available to book online for the date(s) you selected. Sledujte nás také na . Saunyx Hradec Králové Pospíšilova 28 Hradec Králové. O dalším vývoji budeme včas informovat. Adresa Pospíšilova 281.


Následující události. SAUNYX, unikátní sauny pod hvězdami v centru Hradce Králové. Jan We are a new sauna center in Hradec Kralove.


Experience a beautiful view on the city directly from the Finnish sauna, relax with the scent of herbs . Informujte se o aktuální situaci u provozovatele. Kontaktní informace pro Saunyx na adrese Pospíšilova , Hradec Králové. Hodnocení ověřených zákazníků a online rezervace již za vteřin.


V souvislosti s nařízením vlády objekt . SAUNYX Hradec Králové – konzultace a spolupráce při otevření saunového. Držitelé Karty absolventa UHK mohou čerpat slevu na vstup do unikátního projektu saunového světa na střeše budovy Pilnáčkovi. To si vaše mysl vrní blahem, protože pro ni právě vybíráte ideální odreagování. Dopřejte jí relax ve finské či infra sauně, uvolňující pobyt ve. Masáže-klasická rekondiční, relaxační, lávovými kameny, nohou na speciální podložce, po domluvě i . A jako další v pořadí jsme si pro vás připravili akci s názvem Apotéka u Fénixe!


Saunyx hradec králové

Saunové světy a zážitkové saunování. Ta doplní saunový svět pod Hvězdami Saunyx v areálu Pilnáčkovy továrny. Vydejte se s Fénixem na cestu kolem světa. ZAJÍMAVÉ SAUNOVÉ SVĚTY V OKOLÍ.


Jsme nové saunové centrum v Hradci Králové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky