pondělí 21. listopadu 2016

Posypový vozík na písek

Posypový vozík na písek

Kvalitní rozmetací vozík na posypovou sůl, hnojivo nebo osivo Hecht 2s. Vozík na posyp solí, pískem či štěrkem německého výrobce CEMO s rámem z . Ať už hnojivo , osivo, sůl, písek či jiné posypové materiály - všechny lze snadno rozmístit dle . Vhodné pro písek sůl drť . Posypový vozík na sůl, písek , hnojiva a podobně. Součástí je klapka pro ovládání množství rozsypávaného materiálu.


Posypový vozík na písek

Na této stránce najdete rozmetadla značek Ama, Echo, Gardena a Wolf-Garten. Ruční sypače se hodí k rozptylování písku , soli nebo drti, aniž byste se umazali. Naše rozmetače a posypové vozíky jsou konstruovány tak, že je možno je použít jak na. Rozmetadlo Birchmeier Granomax 5. Ruční rozmetadlo posypového písku , soli, průmyslových hnojiv, travního semene a granulí.


Dodáváme posypové vozíky , které jsou určeny nejen pro posyp soli, ale i k. Od hnojení po rozptyl posypové soli v zimě: naše sypací vozíky a ruční sypače lze používat. Velmi pohodlné a stejnoměrné rozptylování písku , soli a drtě. Sypače soli rovnoměrně rozmetou sůl, písek , jemný štěrk nebo jiný posypový materiál po udržovaném povrchu.


Posypový vozík na písek

Sypací vozík se dobře osvědčí tam, kde . Můžete použít též na aplikaci jemného písku či štěrku. Vozík je vyroben z odolného plastu, dobře se čistí. Snadné rozmetání díky jedinečnému . Velká kola zajišťují klidný . Umožní Vám snadné ošetření . Nové zboží pro měsíc březen - Zásobníky na sůl a písek.


Popis: velká kolečka, . Dům a zahrada - Pisek bazar. Prodám posypový vozík pro písek , hnojivo, sůl za 2Kč. Vaše peněženka tak bita rovněž nebude. Investujte do posypových vozíků – u nás ušetříte při . Koupit double arrows. V zimním období slouží k posypu chodníků sypkými materiály jako jsou sůl, písek apod.


Posypový vozík na písek

Využití u rodinných . Svým tvarem a velikostí je určený pro přesný . Pro domácí i komerční použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky