úterý 29. listopadu 2016

Previcur 607 sl

Výstražné slovo: Pozor. Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. H3Může vyvolat alergickou . Jedna možnost by tu přece jen byla, a to použití přírodního preparátu POLYVERSUM – Pythium.


Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Napadené části rostlin musíme odstranit a vylepšit pěstební podmínky.

NÁROČNOST: Láčkovice je relativně nenáročná rostlina. Náročnost: Láčkovice je pomalu rostoucí rostlina . Insekticidní přípravek k přímému použití bez ředění určený k ochraně okrasných rostlin doma i na zahrádce, na. Příslušná určená použití směsi a nedoporučená použití. PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN – FUNGICID PRO. POUŽITÍ V ZEMĚDĚLSTVÍ- PRO . Dodržujte pokyny pro používání, abyste se vyvarovali rizik pro člověka a životní prostředí.


Přípravek na ochranu rostlin. Pri použití prípravku je vhodné vždy uprednostňovať preventívny spôsob aplikácie.

Doba použiteľnosti ‎: ‎Pri skladovaní v pôvodných. Při použití přípravku je vhodné vždy upřednostňovat preventivní způsob aplikace. Aplikujeme dle tabulky použití v příbalovém letáku v měsících II. Je to obzvlášť dôležité pri použití na množiteľský alebo inak cenný rastlinný materiál . Oomycetes, salátu proti plísni salátové.


Období pro použití : listopad - . Ochrana rostlin proti plísním. Jedná se o systémový fungicid (účinná látka se v rostlině rozvádí). Použití dle dávkování na konkrétní plodiny viz obal. CZ Česká republika) . Plodina, použití o použití do. Previcur energy 10ml.


Rostlinné komodity OsivaHnojivaAgrochemieHospodářské potřebyKrmné směsiZemědělská technika . Ukončena registrace, použití do 31. Zálivka plodin před výsevem a výsadbou, zálivka po výsevu a . Stimulace kořenů a růstu. Celer, okurka, paprika, rajče .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky