pátek 11. listopadu 2016

Trigano přívěsy

Profesionální překližkové přívěsy pro různé využití. Přívěs je schválený a homologovaný. Univerzální přívěsy pro nejrůznější použití. Společnost LIDER je součástí francouzského koncernu TRIGANO s roční . Jedná se o PROFESIONÁLNÍ přívěs TRIGANO PRO s velkým nákladním prostorem, otvíratelnými a odnímatelnými bočnicemi za vynikající cenu.


Nakupujte přívěsy přímo u výrobce a ušetříte tisíce Kč. Naše přívěsy 1 kvality, skladem máme veškeré náhradní díly. Na přívěsy zajišťujeme záruční i . Prodej přívěsů , přívěsných vozíků a automobilových nástaveb - vyberte si z naší široké nabídky. Přijďte si vybrat ten svůj!


Jsme firma zabývající se prodejem přívěsných vozíků, autopřeravníků, lodních přívěsu a veškerého příslušenství k ním. Cena vzestupně, Cena sestupně, Datum inzerátu vzestupně, Datum inzerátu sestupně, První . Profi vozíky, přívěsy , přepravníky, plošiny, Česká republika, Slovensko. Váhu nebržděných sklopných vozíků je možné na základě požadavku snížit až na 4kg, u brždených na 7kg. Se všemi přívěsy je možné jezdit rychlostí až . Sklopný přívěsný vozík TRIGANO 205x114. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Vozík MARTZ 205x1s plachtou a konstrukcí. Začala se používat přívěsová technika, která nebyla dříve dostupná. Na trhu vzniklo několik specializovaných firem vyrábějících přívěsy. Trigano nový k dispozici na Via-Mobilis. Vysoká životnost konstrukce přívěsu je zajištěna plně svařovaným rámem ohýbáným za . V často kladených otázkach v. Zobrazit další kategorie Skrýt další kategorie.


Kempingové stoly a sedací soupravy. Snadné nakládání a vykládání lodi. Průvodce kempy a rekreačními středisky pro vaši. Otevřeno po celý rok. Co je to platny, kdyz Ti.


Brzděné přívěsy do 3. Madlo na obytný přívěs Sterckeman,Caravelair. Cestujte ve vlastním pohodlí, pořiďte si obytné auto! Nákup i prodej karavanů a obytných přívěsů na Sauto.


Výbava imobilizér, ABS, el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky