pondělí 7. listopadu 2016

Trubková past na krtka

BROS dýmovnice na krtky je určená pro vypuzení krtků a hrabošů z nežádoucích míst jako jsou např. Prostředek proti krtkům s plynovým účinkem v podobě dýmovnice. Rozsah použití: Odpuzuje krtky na letištích, v pozemních vodohospodářských stavbách a na.


Některé pasti na krtky je chytají živé, ale ty se musí zakopat a potom musíte krtka odnášet někam daleko. Právě při tom mě krtek nejednou .

Dýmovnice BROS proti krtkům 3ks detailní informace - srovnání cen, recenze a hodnocení, diskuse, porovnání. Zboží je nové, originál . Náš TIP: Aspoň deň pred tým ako použijete dymovnice najskôr zrovnajte všetky krtince so zemou. Nic z těchto bodú nazabírá navíc nám tři kočky na zahradě já sám jsem nakoupil dýmovnice na krtky a nic,tak dávám do každého krtince tabletu . Bros dýmovnice na krtka - 3ks.


Najděte aktivní chodby krtka , odhrňte zeminu z krtinců. Zapalte dýmovnici a vložte do krtince. Otvor ucpěte chomáčem trávy a zasypte zeminou, přičemž .

Polsko Diskuse: Odborník hodnotí zaručené tipy, jak vyhnat krtka ze. Krtiny mě nevaděj a zabitýho krtka je mě líto, je to fakt hezký zvíře. Jednorázové dýmovnice = vyhozené peníze. Odhrňte zeminu z krtinců. Plamenem zapalte dýmovnici.


Dýmající ji vložte na připravené místo v krtinci nebo chodbě. No je fakt ze ta dymovnice zabije jen toho co tam je…dalsi prijdou zas. Po nalezení aktivní chodby krtka a odhrnutí zeminy z krtinců, zapalte plamenem dýmovnici. Najdeme aktivní chodby krtka , odstraňte krtinec tak, aby byl průchodný tunel chodby, kudy prochází krtek. Zapálíme špičku dýmovnice pomoci zapalovače.


Můžeme doručit do ‎: ‎27. Podobné produkty s BROS Dýmovnice na krtky: Stop gel na krtka 40g. Hodnotenie produktu:. Prostriedok proti krtkom s plynovým účinkom v podobe dymovnice.


Po nájdení aktívny chodby krtka a odhrnutá zeminy z krtincov, zapáľte plameňom . Krtka sa snažíme odpudiť alebo chytiť a odniesť do prírody, prípadne.

Hryzce a hraboše napáchajú veľa škody najmä na stromoch. Jedy na myši, potkany, krysy, krtky a další škůdce. Granule na myši, likvidace potkanů, krys. Nejprodávanější přípravky:.


Máte na své zahradě jednu krtičinu za druhou? Používa sa na hubenie krtkov v areáloch letísk, zemných hydrotechnických konštrukcií a športových objektov. Nájdite aktívne chodby krtka. Po zapálení a zasunutí do . Používá se na hubení krtků v areálech letišť, zemních hydrotechnických. Dřív to psali jako dýmovnice na hryzce, teď už píšou na krtky.


Niekde na lúke možno, no v záhrade, kde chceme mať všetko TIP-TOP,. O niečo drastickejším riešením je použitie dymovnice , ktorá krtka z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky