pondělí 7. listopadu 2016

Privátní vířivka nymburk

Dopřejte jí relax ve finské či infra sauně, uvolňující pobyt ve vířivce , nebo spojte obojí v nějakém pěkném privátním wellness. Oblíbené jsou také saunové rituály,. Výhodné ubytování pro školy, privátní wellness centrum - sauna, vířivka , hodinový hotel.


Finská sauna s aromaterapií a Kneippovy bazénky s reflexologickou deskou zlepší . Společně s intimním osvětlením a báječnou. Privátní vířivka WHIRLPOOL. Sauna a vířivka v Poděbradech. Dopřejte si terapii v podobě relaxace svého těla v naší privátní sauně a vířivce.


Pozvěte své přátele a. Poskytujeme skupinové slevy na ubytování pro firmy, . Dvouhodinový relax ve dvou ve SPA studio MMSU. Nádherné nové interiéry, krásně osvětlené! Možnost doobjednání masáže! Návštěvu sauny je nutné nahlásit minimálně hodinu předem. Pro ničím nerušené chvilky relaxace a odpočinku je Vám k dispozici finská sauna , vířivka , sprchový kout s ochlazovacím vědrem a šatna s WC.


THANI A SPA WELLNESS - VÍŘIVKA S INFRASAUNOU PRO DVA. Přínosy infrasauny – privátní sauna a vířivka v Penzionu Recall. Luxusní wellness pobyt pro dva v srdci italských Dolomit. Wellness pobyt pro dva s privátní vířivkou, saunou a romantickou večeří.


V suterénu objektu si odpočinete v sauně, vířivce , infra sauně nebo pod. Mimo ubytování je pro Vás připravena sauna, privátní sauna, plavecký bazén, privátní vířivka a široká nabídka masáží dle výběru. Maxmilian Lifestyle Resort. Pojďte se spolu s námi podívat na ty nejzajímavější a nejkrásnější místa v České republice.


Památky, přírodní rezervace, návštěva dobré restaurace a mnoho . Nymburk Česká Republika . POLIKLINIKA AGEL nymburk. Služby: Vnitřní a venkovní aquapark . Bohaté snídaně, večeře na pokoji při svíčkách, privátní vířivka , relaxační masáž, detoxikační lázeň a láhev vína v krajině Českého . Využijte náš luxusní VIP pokoj kde si můžete užít například ,,relax,, ve vířivce. Zobrazujeme všechny slevové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky