středa 9. listopadu 2016

Tričko viking valhalla

Bavlněné tričko s celoplošným vikingským potiskem. Výrobce FMC (EU) na tričkách značky Fruit of Loom. Materiál 1 bavlna, gram. Barva šedá, metoda tisku - sitotisk (Silk-screen).


K dispozici ve velikostech: M, L, XL, XXL. Potisk trička je proveden sitotiskem na přední i zadní straně, tričko je vyrobeno . Nejlepší výběr značkového oblečení skladem. Přinášíme Vám samé stylové kousky od značky Rock Print.


VICTORY OR VALHALLA - IN MEMORY OF VIKING. Pánské tričko s celopotiskem. Dodací lhůta: Odesíláme do druhého dne! POZOR - tričko je na přední straně jakoby ušpiněné od černé barvy - není to vada tisku, je to záměr! Na obrázku jsou fleky dobře vidět.


Norwegian metal - triko. L spíše XL Kvalitní celopotisk, Vysoce kvalitní materiál1 Bavlna. Viking Shop - internetový obchod.


Oblečení, šperky, doplňky, repliky, Funko . Hledáte tričko viking ? Doprodej: poslední kus, vel. Triko No Fear Button . Tricko Territory MSC. Používá se opensource systém OpenCart CZ překlad mival. Složení: 1 bavlna. Vezměte prosím na vědomí že míry v . Už od nepaměti patří především k severským zemím proslulé báje o všemocném bohu Ódinovi a. Na ľavom rukáve je nášivka s logom značky Dobermans Aggressive.


Valhalla Náhled black. Zloženie: 1 bavlna. Upozorňujeme že miery v tabuľke sú iba . FREE DELIVERY and Returns possible on eligible . Katalogové číslo: TTS317.


Je Otcem všech, patronem . Tričko s vyobrazením severského Boha Ódina. Sons of odin - valhalla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky