pátek 18. listopadu 2016

Stan na střechu auta bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Kategorie s nejvíce nabídkami. Autostan - bazar - Bazoš. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Maggiolina je optimální stan pro ty, kteří chtějí cestovat všude bez ohledu na klimatické podmínky a nepohody počasí. Díky vodorovné sklolaminátové střeše a. Přichycení na střechu jsou potřeba dva příčníky (tři jsou lepší, ale ne nutné). Ze spodní strany podlahy jsou dvě montážní lyžiny za které se stan uchytí přímo do . Nosnost střechy běžného osobního vozu bývá kg.


S vodorovnou sklolaminátovou střechou kvalitní konstrukce je stan proti nepřízni počasí dobře chráněn.

Neexistuje tedy žádné omezení! Půjčovna autostanu Ostrava. Stan s nepromokavého a prodyšného materiálu AIRTEX, krytí zipu.


Na střeše stanu kolejnice pro připevnení drobných věcí. Vašeho vozu - Tabulka všech. Podvozky OME Navijáky WARN Montážní sady pro. Projděte si inzeráty prodam stresni stan na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Příchytky pro uchycení stanu na střechu auta. Střešní stan Topcam - detail produktu.


V žádné případě nelze použít pro uchycení markýzy! Kčs DPH 32Kčs DPH. Jak jsme náš Hroší autostan vybírali, si můžete přečíst v tomto článku V e- mailech i na přednáškách se ptáte, jaké má střešní stan výhody a nevýhody. Se střešním stany Hussarde Duo a Quatro může nabídnout i praktickou ložnici.


Samotnou instalaci stanu na střechu vozu pak zvládne prakticky každý svépomocí. Bazar - vybraná auta.

Vyskúšajte tiež strešný nebo stan. Prodám stan na auta s rovnou střechou jako For Berlingo, Partner a další. Rozměry na autě: 200x120x3 nepromokavý materiál, pro osoby .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky