pondělí 13. února 2017

Buxusová koule

Buxusová koule 12- 48cm. Hledáte buxusová koule ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Krásně dekoruje i schodiště, terasy a . Umělý buxus o průměru cm. Momentálně nedostupné.

Termín odeslání: do pracovních dní. Dodává se jako hotová koule (jednodílná). Záruční doba: roky.


Tmavě zelená buxusová koule v kvalitním provedeni je ideální pro dekoraci interiérů i venkovních prostor včetně zahrady. Umělá buxusová koule , barva bílá. Vhodná dekorace před vchodové dveře.


Budete mít stále upravený buxus bez práce. Kč jako balíček do 5Kč, .

Velkoobchod s květinami a doplňky Košíkuživatel hledat MENU. Vneste do místnosti uklidňující zelenou díky umělé buxusové kouli Marex Trade, která bude vypadat jako živá i na balkoně nebo terase. Tento pin objevil(a) Harasim velkoobchod.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Loun, zásilkovna Ķč. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Doporučuji, vše v pořádku. Klady: Přehlednou prezentaci zboží. Celou jí můžeme vložit do vysokého či menšího . Nemusíte ale zoufat, našli jsme pro vás . Dodací lhůta: do týdne. Velikost buxusu - průměr 14cm, výška s květináčem 21cm.


Další produkty v kategorii. Můžete ji umístit opravdu kamkoli - i do tmavé místnosti, na balkon, na terasu, pod pergolu,. Ozdobný živý keř zastřižený do kulatého tvaru jen za 2Kč! Dekorační buxusová koule !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky