pátek 10. února 2017

Drtič ovoce prodám

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtič ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Konstrukce drtiče je o něco složitější, než . Motor nově převinut 5kw. Drtič je na 3čtyřkolík. Použil jsem ho na drcení jablek pro výrobu calvadosu a moštu.


Dá se používat na drcení a krouhání všeho ovoce,brambor, řepy a . Metrák ovoce zemele za cca 10min na malé kousky nerezovým nožem jak na obrázku č. Vhodné na jablka, hrušky. Ahoj lidi, chystám se koupit drtič na větve, tak bych se chtěl zeptat, jestli se dá využít i na drcení ovoce ?

Hlavně na jabka, zabil bych tím dvě mouchy jednou . Pěstujete-li jabloně, asi vás velká úroda jablek nijak nepřekvapí. Jak ale všechny využít? Možná by se vám hodil drtič ovoce. Zjišťovali jsme, jak . Nabízím k prodeji nový celonerezový drtič pro drcení ovoce a zeleniny. Je vyroben z potravinářské nerezové oceli, kv.


W nebo vyměním za selata na výkrm pl. Prodám bazar Všechny lokality. Nerezový drtič ovoce -řepák, motor 380V, pevná masivní konstrukce.


Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Snadná údržba- stačí opláchnout, ložiska jsou. Výrobce: VARES Mnichovice a. Elektrický drtič , šrotovač ovoce a ruční lis a moštovač.


Tento inzerát již expiroval. Kompresor lépe zajišťuje. Pro naše drtiče používáme klasický, léty osvědčený . Zdarma přidám novou .

Drcení pomocí nožové hlavice. S tímto adaptérem , můžete používat kompletní sortiment ručních přístrojů řady Energy Flex. Hodnota: 249Kč domatech-cz-spc-45- prod - pri-10m-1-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky