středa 15. února 2017

Co odpuzuje pavouky

Najlepšie hodnotené produkty. WOLF-Garten Accu Li-Ion Power. Krovinorezy a vyžínače. Sada vyžínače s akumulátorem a nabíječkou.


Lehký elektrický vyžínač vhodný při prosvětlování zarostlých ploch nebo při obtížné údržbě na strmých svazích. Vyžínače a křovinořezy STIHL. V náročném terénu a především všude tam, kde nelze použít zahradní sekačky, jsou vyžínače a křovinořezy STIHL ve svém živlu. Křovinořezy Stihl - Heureka. FS 1Robusní křovinořez pro péči o zeleň střední výměry Pro údržbu ploch střední výměry.


Mnohostranný vyžínač s multifunkčnou rukoväťou pre ergonomické . Výkonný elektrický vyžínač s vyžínací hlavou AutoCut C. S ochranou motoru, měkkou rukojetí s tlumením vibrací a elektronickou regulací otáček. Profesionálny krovinorez. Motor 2-MIX s technológiou M-Tronic a ElastoStart. Dodávaný s dvojramenným popruhom ADVANCE.


Zobrazujú sa výsledky 1–z 45. Prednastavené zoradenie, Zoradiť . Strunové žacie hlavy STIHL sa môžu používať od najmenších vyžínačov až po najväčšie krovinorezy. Hrúbka žacích strún je rôznapodľa výkonovej triedy a . Chcete-li při práci s nimi dosáhnout optimálního výkonu, . Náhradní cívka se strunou pro AutoCut 5- 10- 11- průměr struny: mm, typ struny: kulatá - vhodná pro elektrické vyžínače STIHL : FSE 6 FSE 7 FSE . Plně elektronicky řízený bod zážehu a stejně tak dávkování paliva do karburátoru.


STIHL M-Tronic (M) zajišťuje pro každý provozní stav. Bosch naradie Dremel Stihl Gardena Proxxon Victorinox. Fakturačné údaje : BEMA - EXTRANÁRADIE s. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním týchto webových stránok súhlasíte s použitím súborov cookies.


Kompletná ponuka vyžínačov na trávu a príslušenstva od nemeckej firmy STIHL. Odborné poradenstvo, servis. Predajňa otvorená pondelok piatok od - 17 . Sie sich für STIHL entschieden haben. Zjednodušený spôsob štartovania pre Vaše pohodlie.


Umožňuje při sečení přirozený pohyb vyžínače a dá se snadno nastavit pomocí . V této kategorii zvolte model přístroje Stihl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky