středa 15. února 2017

Travin 4 kg

Travin 4 kg

Kovové pítko závěsné PTÁČEK šedé. Slouží také jako praktické krmítko, či pítko pro ptáčky. Miska nerezová závěsná pro ptáky Trixie 300ml 9cm. K výrobě pítka pro ptáky vám postačí list a trocha betonu. Funkční pítko, které originálně doplní vaši zahradu, či balkón vytvoříte také z odlitku listu . Kruhové s ozdobnými detaily a dekorací sedících ptáčků.


Travin 4 kg

Naše cena: 2Kč DPH. Napáječka vyrobená z odolného plastu. V dnešní době, kdy jdou požadavky na vybavení domácností stále dopředu, stoupá i potřeba kvalitního designu pro exteriéry. Eva Solo proto přichází s řadou.


ZÁVĚSNÉ PÍTKO PRO PTÁČKY. Designové ptačí pítko v kulatém provedení, zdobené lístky je vyrobené ze šamotové hlíny a stane se nepostradatelným . Proto je pro ptáky ještě snazší vychutnat si koupel. Na okraji se už usadil jeden pták. Tento pin objevil(a) e-Útulný domov.


Travin 4 kg

Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Pítko pro ptáčky závěsné , šedý kov. Kvalitní litinový zápich s pítkem pro vaše opeřené přátele. Další produkty v kategorii. Cena bez DPH, 4Kč.


Srovnejte ceny produktů. Vybudujte DIY zahradní pítko pro ptáčky , které poslouží malým. Zahradní pítko pro ptáčky vyrobíte snadno z vysloužilých závěsných misek na . Nechte květiny občas odpočívat. Závěsné keramické pítko s ptáčkem. Ptáci potřebují pít celý rok, nabídka vody je dokonce důležitější než přikrmování.


Travin 4 kg

Zajímavou možností je i závěsné pítko k zavěšení na větve stromů. Keramické závěsné pítko pro ptáčky , ale může sloužit i jen jako krásná dekorace. Rozměry: 19cm x 19cm a provázek je dlouhý více než 100cm, tudíž si délku můžete přizpůsobit dle potřeby a . Myslete na to, že hloubka vody v pítku by neměla přesahovat pět centimetrů. I závěsné pítko byste měli v každém případě umístit do stínu. Od pítka pro ptáky po budování koupacího jezírka krok za krokem.


AFO je nerezové závěsné pítko (pitná fontánka) moderního designu s tlačným ventilem a jednoduchým ovládáním. Voda teče po dobu stlačení ventilu a ještě . Z čeho vyrobit pítko pro ptáky. Ptáček u pítka pro ptáky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky