pátek 10. února 2017

Blýskavka red robin cena

Kupte si kvalitní knoflíkovou baterii GP typu LR, která má dlouhotrvající výkon a dobu skladovatelnosti až roky. Knoflíkové baterie se hodí do menších . Baterie zasilające - Sexy Battery Lithium LR41. Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Auchan, calitate exceptionala la pret avantajos.


Patří mezi alkalické knoflíkové baterie.

Jsou určeny zejména pro produkty vyžadující dlouhodobou výdrž při pokojových teplotách jako např. Durata de viata baterie : aprox. VARTA AAA Long Life (4szt), VARTA LR(szt.), VARTA . LED napájanie: 4× LRmaximálny svetelný tok: lm materiál: hliník (Al) vodeodolná: . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, . Alkalická knoflíková baterie GP 19 napětí 1. V, jmenovitá kapacita, mAh balení kusů. Využijete je například do hodinek nebo celé řady dětských hraček.

Ustawienie płynne pokrętłem. Jsou vhodné pro každodenní použití v hračkách, svítilnách a různých . Nabízíme baterie do Vašich notebooků nebo baterie do digitálních fotoaparátů. Dále si můžete zakoupit baterie do videokamer a pokud budete . Vyhľadávanie na Heureka. Hodnotenie produktu:. Uložiť na porovnanie.


Przeczytaj recenzję Bateria alkaliczna LRGP BATTERY Alkaline Cell. Obrázky pro produkt Tinko alkalická baterie LR. SR– Také jako 392. LR, avšak dosahující větší elektrické kapacity díky oxidu stříbra.


Kapacita se pohybuje . Product code: ETALR41PREM1. Modele z podświetleniem LED (325F, 325N): Naciśnij i przytrzymaj przycisk podświetlenia LE aby włączyć podświetlenie. Wymiana baterii: dwie baterie LR.


Gombíkové batérie datacomp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky