pátek 31. března 2017

Černý sezam ledviny

Jaké přírodní doplňky stravy bys doporučila pro posílení ledvin ? Vlašské ořechy, černý sezam , fazole adzuki. Nejlépe posilují ledviny. Potraviny doplňující energii ledvin. Ledviny podporují potraviny tmavé barvy, jako jsou borůvky, datle, rozinky, mák, melasa, černý sezam , fazole adzuki, černé.


Z pohledu čínské medicíny má vztah k ledvinám , játrům, slezině-slinivce a plicím. Mezi jeho léčivé účinky patří: Doplňování esence ledvin , její . Ostatní: vejce, mořské řasy, černý sezam , tofu, vlašské ořechy, kaštany, pasta MISO, sojová omáčka TAMARI. Doporučujeme: Neloupaná sezamová zrna . Sezam je pro obyvatele východu nejstarším kořením na světě a léčivkou. Z pohledu tradiční čínské medicíny má černý sezam vztah k ledvinám , játrům, slezině, . Ořechy a semínka – vlašské nebo lískové ořechy, černý sezam.


Podle čínské medicíny představují ledviny nejdůležitější orgán těla. Dle TČM je černý sezam také mimořádně prospěšný. Doplňuje esenci ledvin a celkově tonizuje. Posiluje ledviny a játra, zvlhčuje střeva. V lednu a únoru máme chránit své ledviny a močový měchýř.


Víte, že Číňané považují ledviny za sídlo životní energie a tvrdí, že je v nich. Obilniny a semena: jáhly, pohanka, oves, rýže, sezam , len. Dle teorie prvků jsou tkání prvku vody ( ledviny a močový měchýř) právě kosti. Dobrým pomocníkem pro získání Jin ledvin je černý sezam , denní . Podle tradiční čínské medicíny posiluje černý sezam játra a ledviny.


Podrobné informace o sezamovém semínku a jeho vlivu na naše zdraví naleznete v sekci . Sezam černý , koření bohů, nebo-li také esence ledvin. Mimo jiné sezam také zlepšuje kvalitu spermií. Odesíláme ještě tentýž den. Tato odrůda sezamu má vysoký obsah minerálů, ale je vhodné černý sezam. Ledvinám odpovídá černá barva, a proto jsou dobré potraviny černé barvy jako černé fazole a sezam.


Pomáhají i na vlasy, zpomalují stárnutí a prodlužují život. Poměr sezamu a soli se uvádí různý – v zimě dáváme víc soli. Průměrně se pohybuje. Já jsem použila již . Není vhodný černý čaj a káva. Vitamin B, je nutný k tvorbě kyseliny šťavelové, kromě toho působí podpůrně na nervový systém a na prokrvení ledvin.


Náš tip: Černý sezam lze umlít a přidat k máku. Na doplnění JIN ledvin : Tofu, černé sojové boby, kuzu, borůvky, moruše, ostružiny, černý sezam , jáhly, ječmen, kroupy, chřest… Proti stárnutí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky