úterý 7. března 2017

Socha do zahrady

Hledáte sochy , plastiky i reliéfy do zahrady nebo interiéru? Nákup a prodej s pomocí antikpraha. Kamenné sochy na prodej do zahrady či interiéru AfrickeSochy. V e-Galerii AfrickéSochy.


Socha - trpaslík EGON - žula šedá - SLEVA. Vyberte si v široké nabídce starožitností na zahradu.

Prodej starožitnosí na zahradu v Praze. Mramorová socha bojovníka, sv. Sochárium, sochy a plastiky, zahradní a online galerie. Originální díla od českých autorů. Vtiskněte své zahradě punc originality.


Ozdobte ji dekoracemi na zahradu podle svého vkusu. Zahradám sluší dřevěné a keramické ozdoby. Na své si však přijdou i milovníci zvířat, která jsou v tomto sortimentu také hojně zastoupena - od labutí až po lvy.

Využití soch může být velice rozmanité, od . Kamenná socha na prodej do interiéru, bytu či zahrady - kubistická socha. Chcete Vaše blízké překvapit netradičním dárkem jako je květináč, socha , kašna a . V našem e-shopu najdete také . Kamenné fontány Torz jsou vyrobeny z přírodního kamene. Na výrobu byl využit přírodní vápenec, který dokonale vyzdobí Vaši zahradu. Tato fontána do zahrady.


Firma Kameno Ateliér Hořice s. Popis: sochy do zahrady i interiéru z přírodního kamene, pískovce. Nejedná se o odlitky z. Místo prodeje : HačkyZměněno: před dny. Zahradní dekorace, sochy a zvířata do zahrady.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Tvořím s její pomocí originální interiérové a exteriérové sochy (hlavně sochy na zahradu ) nejen pro vlastní potěšení, ale i pro radost vám. Skřítci s hřibem ba 2Betonová zahradní socha dvou skřítků s hřibem je vyrobena z bílého betonu a je mrazuvzdorná. Venuše 0je zahradní socha z umělého pískovce. Je mrazuvzdorná, s výrazným detailem, díky ručnímu nabíjení do formy.


Sochu do zahrady naši prodejci pečlivě zabalí a vybraný.

Také můžou být ozdobou Vaši zahrady nebo interiéru. Pokud by jste potřebovali dřevěnou sochu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky