čtvrtek 30. března 2017

Hojdavak bazar

Hojdavak bazar

OPTIMA VO, OPTIMA. MTD Optima VE elektrický vertikutátor. Rozměry: × × ,cm. Rozmery: × × ,cm. Zvýhodněný vertikutátor včetně vertikutačního a provzdušňovacího válce.


Hojdavak bazar

Zahradní vertikutátor pro jarní a. Sú ideálnym riešením na malé a stredne veľké trávnaté plochy. Všetky sú dodávané so zberným košom a ľahko sa. Hřídel vertikutátoru s pevnými dvojitými noži pro skvělý. Produkt není momentálně k dispozici.


Kompletní specifikace. Jsme odborní prodejci s kamennou prodejnou - už od. Záhrada › Vertikutátory dodomacnosti. Dostupnosť: na sklade Číslo produktu: 16AFFMOA600. Plocha kosenia : 8m2.


Patříme k největším autorizovaným prodejcům . Výrobce MT prodej v sekci Vertikutátory. Základná cena 22€ -7€ Cena 15€. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Provzdušňovací hřídel . Praktický vertikutátor pro náročné domácí použití.


Vyzkoušeno léty provozu - doporučujeme. DPH ( ): 3Eur. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Nechte Váš trávních dýchat.


Ideálnym riešením pre . Zcela nová řada výkonných elektrických vertikutátorů kombinuje. Hradec Králové, Královéhradecký kraj. Location is approximate.


Díky tomuto stroji budete mít celoročně krásný, pěstěný trávník a to díky péči jediného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky