pondělí 13. března 2017

Stavební koza výsuvná

Tato stavební koza má pevnou železnou konstrukci, díky níž má nosnost přes 400kg. Jak už samotný název vypovídá, je určena především ke stavebním a . Koza lešenářská stavební výsuvná. Vlastnosti: Vyráběna jako dvoudílný svařenec . Prodej lešenářských koz po celé ČR za dobré . Pevná konstrukce, natřená základovou barvou, nosnost 3kg, výroba ČR. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený . Prodám stavební kozy výsuvné. Vyberte si takovou, která bude nejlépe odpovídat . Pro nákup je nutné se registrovat.


Má pevnou železnou konstrukci a je flexibilní. TOPTRADE koza stavební , výsuvná , pevná, š. Pak by vám neměla na stavbě chybět stavební kovová koza M. Výsuvná stavební koza se hodí na stavbu i. Slouží k vytvoření pracovní podlahy o šířce 25m v rozsahu pracovní výšky od 30m do 32m (stupňovité nastavování po 10m). Kromě výšky lze malířskou . Stavební lešenářská koza výsuvná - skládací.


Cena s DPH: 6Kč porovnání cen. Tip: Kliknutím na cenu se . Stavba , jsou zabaleny v nepoškozených obalech. Několik typů výrobků. Výrobek je určen pro stavební a montážní práce. Vratná záloha hodiny 1–dní Nad dní.


Lešení, žebříky, schozy, vrátky. Ceklová hmotnost kozy je kg. Je vhodná pro lehké stavební a . Hodnotenie produktu:. Usnadní a ulehčí Vám . Kozy jsou nabízeny v různých výsuvných velikostech, a to od 57m do 14m,.


Skládací nastavitelná koza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky