úterý 14. března 2017

Kuprikol

Kuprikol

SPe3: Ochranná vzdálenost od povrchové vody s ohledem na ochranu vodních organismů m. KUPRIKOL (2xg) - plísně brambory, rajčata, okurky, réva, cibule. Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým . Fungicid do brambor, révy vinné a chmele,. Postřik proti houbovým chorobám - plíseň bramborová, plíseň na rajčatech, plíseň okurková, plíseň . Záhradkárom dobre známy meďnatý prípravok na ochranu rôznych poľnohospodárskych plodín proti . Zpracovala: Michaela Hradilová 10.


Kuprikol

Revidoval: Pavel Hradil 1. Působí proti plísni bramborové ( brambory, rajčata ), plísni cibulové, antraknoze ( fazol na lusky ) . Používá se proti plísni bramborové, plísni na rajčatech, plísni okurkové . Askon Systémový fungicid ve formě suspenzního koncentrátu je určen k ochraně květáku, zelí, kapusty, mrkve a cibulové zeleniny. Má preventivní i kurativní . Kuprikol je výrobcem . Okurka OL dny, ostatní dnů. Zelenina se musí mechanicky omýt ve vodě. Musíte číst návo tam jsou i ochranné lhůty.


At present, the preparation is used as a . Výrobca: Nera Agro s. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Použijte naše účinné fungicidy a nenechte houby zvítězit! Kategória: Fungicídy proti chorobám. Kontaktní fungicid s baktericidním účinkem proti širokému spektru houbových a bakteriálních chorob zeleniny, ovocných i polních plodin a révy vinné. Uvoľňujúca sa meď z vyschnutého postrekového filmu rozrušuje podhubie . Etiketa schválená: 24.


Kuprikol

Přípravek na bázi mědi, hlavní složkou je . Prípravok na ochranu rastlín pre profesionálnych používateľov. Postrekový fungicíd vo forme dispergovateľného . Vyzkumny Ustav Rybarsky a Hydrobiologicky, Vodnany (Czechoslovakia)) . Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití. Ve vodě rozpustný prášek se aplikuje jako postřik. Hubí plísně u různých druhů rostlin - plíseň .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky