pondělí 27. března 2017

Obrubník 100x20x5 obi

Projděte si inzeráty prodam sklenik na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. LANIT PLAST Kyklop - oblúkový oceľový skleník , presklenie 4mm Anglickým polykarbonátom MARLON LONGLIFE, atest Štátneho zdravotného ústavu, . Naše RK zprostředkuje prodej domu v Plané nad Lužnicí v lokalitě Planá Strkov Zastavěná plocha domu včetně nádvoří je o velikosti 2mužitná plocha o . Prodám sklenice-grogovky - Šumperk, prodám. Online prodej zůstává beze změn, v případě jakéhokoliv dotazu nás prosím kontaktujte.


Výše uvedené platí min. Děkujeme za pochopení. Doposud žádný zájemce. NOVĚ I JAKO ZIMNÍ ZAHRADA. S IZOLAČNÍM DVOJSKLEM. KDYŽ SKLENÍK TAK POŘÁDNÝ.


Dále prodáváme hliníkové profily a polykarbonátové desky. Vynikající tepelně-izolační vlastnosti. Skleník dodáváme kompletně smontovaný. Prodej skleníků realizujeme levně po celé ČR.


Prodam sklenik - bazar - Bazoš. NÁHRADNÍ FOLIE na foliovník 7mzahradní skleník 2x5m zelená. Konstrukce skleníkové přístavby Ekogarden M- 5 . Image may contain: indoor.


Listed weeks ago in Pardubice, Pardubický kraj . Aby skleník dobře sloužil, tak je potřeba vědět, kam ho umístit a čím ho vybavit. Pokud nemáte dostatek místa na skleník , pak k pěstování dobře poslouží . Jesenice - Horní Jirčany, okres Praha-západ. Slovenské republiky, můžeme tak zaručit maximální klientský servis, . ZÁRUKA NA POLYKARBONÁT AŽ LET!


Prosklení: Komůrkové polykarbonátové desky síly mm (dutinka) s UV filtrem. Ventilační střešní okénko. V ceně je 4x střešní okno a 1x posuvné dveře.


Je nám líto, ale prodej již skončil. Velice hezký skleník pro pěstování zeleniny nebo květin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky