pátek 24. března 2017

Lešenářská koza bazar

Dům a zahrada - Kozy bazar. Stavební kozy , podpěry, stavitelná koza 2ks. Koza lešenářská šířka 70cm černá. Pronajmu lešenářské kozy šířky 1cm. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Podpěra k montáži lešení, má nastavitelnou výšku.


Typ zboží, nepoužité. Lešenářská výsuvná koza s nosností 4kg je vyrobena z masivních ocelových trubek, které se nedají složit, nohy jsou pevné. Dom a záhrada - Kozy bazár. Predám stavebne kozy výškovo nastaviteľné, rozoberateľné.


Predám lešenárske kozy ks výškovo nastaviteľné od 1cm. Starší, ale bez závad. Není nad poctivou a dobře odvedenou ruční práci. I ten sebelepší kutil či řemeslník se ale neobejde bez kvalitního ručního nářadí, které nabízíme jednotlivě i ve . Je to jen na vás, naše stavební kozy jsou za velmi příjemné.


Bazar online, inzerce zdarma. Cena za kus 50- Kč. Prodám lešenářské žabky. Bezplatná inzercia, lesenarska koza. Vyskúšajte: – hľadať len lešenárska nebo koza.


Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v . Nabídka lešenářských koz tuzemské výroby. Rozkládací koza KB 3Technické parametry : Hmotnost : kg Max. Výhody stojanu:Stabilní, skládací koza na řezání dřeva. Lešenářské stavební vrátky slouží pro pohodlné a bezpečné zvedání a spouštění.


Lešenové kozy jsou spolehlivým pomocníkem pro zajištění zvýšené pochozí . Přidat do oblíbených. Kč, Olomouc Olomoucký kraj, 73x. Predám nové stavebné kozy na viac účelové využitie pracovná výška je.


Inzertný portál bazár e-bazarik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky