pondělí 20. března 2017

Trysky na propan butan amica

Trysky na propan butan amica

Seřízení, eventuálně výměnu regulátoru tlaku plynu, pokud je. VÝMĚNA TRYSEK A NASTAVENÍ PRIMÁRNÍHO VZDUCHU. Typ propan - butanu (po výměně trysek ). Typ a rozměr plynové přípojky. Metoda výměny papíru drop -in.


Sice jsou trošku draší,ale kvalitný. Propan hořáku tepelné příkon malé trysky plyn plyn. Výměna hlavní trysky.


Sada 4ks propan - butan trysek AMICA Sady trysek pro plynové sporáky na propan - butan AMICA. Pripojenie musí byť vykonané v súlade s platnými PROPAN - BUTAN. Pokud již tento spotřebič nebudete používat (nebo při výměně starého modelu), před jeho likvidací zajistěte jeho. Dle návodu - výměna trysek a otočení (zašroubování)regulačním šroubem o jednu otáčku.


Kde se tento šroubek nachází. Instalovat pouze do prostoru, který splňuje poţadavek na výměnu vzduchu. Zašroubujte na doraz šroub C při nastavení na propan - butan.


Přestavbovou sadu trysek na PB lze dokoupit ve značkových prodejnách . Kvůli tomu se mění trysky na PB (mají menší světlost). Cena 1kg propanu ať už ve 2kg anebo 10kg láhvi je téměř totožná. Potřebuji poradit ohledně výměny trysek , abych sporák mohl použít v bytě se zavedeným plynem. Je normální ze propan butan mají nízko ? Používáte propan - butan ? Poznáte, že tlakové lahve jsou v pořádku, a víte, jak dlouho se smějí používat. Sporák na zemní plyn musí mít osazeny jiné trysky než na propan - butan.


Grychlý středně rychlý. Připojení s použitím. Výmena napájacieho kábla si vyžaduje špeciálne technické vybavenie.


Součástí instalace NENÍ přetryskování na propan butan , ani nové trysky. Plynová hadice není . Spotřebič je nastaven na zemní plyn. Při každé výměně LPG láhve si vyžádejte. V případě použití propan - butanu je zapotřebí vyměnit trysky používané pro propan - butan , které jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky