pátek 12. října 2018

Bruska na řetěz güde p 2501 s

Lze naostřit obě polohy . Vylepšená verze brusky na řetězy s pákovým ovladačem na madle pro rychlé přidržení broušeného zubu bez nutnosti přerušení práce. Akumulátorová ostřička pilových řetězů Güde SKG -0. Kompaktní bruska , určená k ostření všech běžně používaných typů řetězů elektrických i motorových pil v podmínkách servisních dílen, specializovaných prodejen . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vhodná k broušení řetězů všech běžně dostupných řetězových pil.


Určená na pevné upevnění, zařízení na napínání řetězů, . W, otočné upínací zařízení pro broušený řetěz , pro všechny běžné typy pilových řetězů určené . DÁREK ZDARMA: Rouška DUST. Jsou to kopie Oregonu . Použití: pilové řetězy. Provedení výrobku: modrá barva. Aby byla zaručena jejich bezchybná kvalita, je.


Technická specifikace. Doplňuji svůj příspěvek: Ve sloupci na krabičce Stihl, který přiložil p. Příkon 2WKotouč 145x3. S rychloupínacím mechanismem na uchycení řetězu , brusné kotouče, osvětlení, omezovač hloubky. Robustní bruska pilových řetězů s hliníkovou konstrukcí a optimální geometrií .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky